Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ!!ΤΟ ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗΣ-ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΗ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ






Στην ομιλία του Εμπρός Ελλάδα  στο Ακταίων, ακούστηκαν δια στόματος του επικεφαλής του κόμματος Ευάγγελου Μπεξή διάφορα επίκαιρα και άκρως ενδιαφέρουσα!!
Εμείς πήραμε από το βίντεο που αναρτήθηκε στο μπλόγκ της τοπικής οργάνωσης απόσπασμα και
θελήσαμε να το προβάλουμε, λόγο πως δεν ακούς δεσμεύσεις συμπαράστασης από πολιτικούς φορείς, περί της πατρώας κοσμοθέασης.
Ο Βαγγέλης Μπεξής φίλοι μου της πατρώας κοσμοθέασης, δεν μασάει τα λόγια του και δεν πουλάει φίλους του, ,πάντα ήταν και θα είναι μαζί μας,ώς την τελική αποκατάσταση της αρχαίας ψυχής του έθνους των Ελλήνων!!
Εγώ προσωπικά, ως Ελεύθερος Έλλην Εθνικός θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε αυτόν τον άνθρωπο, γιατί έμαθα πολλά από τους αγώνες του όλα αυτά τα χρόνια σε εθνικά θέματα, έμαθα για την ενότητα και πως είναι να πρέπει να ρίχνεις νερό στο κρασί σου για το καλό της εθνικής ενότητας .....Αk



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html