Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Για τον Λιαντινη. Νομιζω βρισκω λυση στο μυστηριο της εξαφανησης του Λιαντινη :


 


Εμεις οι ανθρωποι ειμαστε οντα της τριτης διαστασης .Υπαρχουν ή υπηρχαν οντα της 4ης, 5ης, κλπ.διαστασης. Σε καθε διασταση υπαρχουν παλι βαθμιδες .Εμεις
που ειμαστε στην 3η εχουμε 5 βαθμιδες .Αυτοι που ειναι στην 4η διασταση , εχουνε 12 βαθμιδες .
 

Οταν ενας ανθρωπος πεθαινει παει στην 4η διασταση στην 3η βαθμιδα .Εκει σβηνεται η μνημη του, και ξαναγυριζει στην ζωη (μετεσαρκωνση) χωρις να θυματε την προηγουμενη ζωη .Απο το 1989 αποκατασταθηκε ενα πλεγμα που ειναι γυρω απο την γη.
Ο Λιαντινης εξαφανιστηκε στις 1η Ιουνίου το 1998 ,δηλ. 10 χρονια μετα την αποκατασταση που πλεγματος .
Τωρα γιατι αναφερω αυτο το πλεγμα που το ανακαλυψαν τωρα οι επιστημονες; Γιατι πεθαινοντας κανείς, αλλα ξεροντας Mer-Ka-Ba, μπορει να μεταβει κατευθειαν στην 4η διασταση οχι ομως στην τριτη βαθμιδα, που θα ξαναρθει παλι στην γη με σβημενη την μνημη ,αλλα μεταβαινοντας χαρη αυτου του πλεγματος στην 11η ή 12 βαθμιδα της τεταρτης διαστασης, οποτε δεν ξαναγυριζει στην γη και ειναι αθανατος .
Αυτα λεει ο Ερμης ο Τρισμεγιστος. Αυτο νομιζω κατωρθωσε να κανει ο Λιαντινη .Γι αυτο η γυναικα του επιμενει και λεει οτι ο αντρα της ζει.Εχω πολλα ακομη να μαθω .

Περιοδικό Αναζήτηση Δαρίβας Κατερίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html