Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

ΒΟΜΒΑ!ΤΩΡΑ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΑΪΜΟΥ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΡΟΔΟΥ-ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ-ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥ




Συνελήφθη επ 'αυτοφόρω μαϊμού ταξιτζής την ώρα που ξεφόρτωνε την κούρσα του στο
αεροδρόμιο!!

Πρώτες πληροφορίες που μας δόθηκαν αναφέρουν πως ο μαϊμού ταξιτζής που οδηγούσε την λιμουζίνα είναι Λιθουανός,είναι μέλος συμμορίας που δραστηριοποιείτε στο νησί μας!!

Επίσης  η ασφάλεια Ρόδου αναζητεί συνεργούς.
Πληροφορία από σύνδεσμο αναφέρει πως η ασφάλεια Ρόδου παρακολουθούσε στενά την υπόθεση,διότι είχαν γίνει πολλές καταγγελίες από οδηγούς ταξί στο παρελθόν

Σε κλειστό κύκλο πάντα και με ποσοστά που δίνουν σε εργαζόμενους στην υποδοχή ξενοδοχείων σε μπάρ και νυκτερινά κέντρα όπου κλείνουν τα ραντεβού,συνήθως είναι κούρσες νότια Ρόδο αεροδρόμιο και ενίοτε μεταφέρουν ιερόδουλες με αδρές αμοιβές σε ξενοδοχεία για εξυπηρέτηση και ψυχαγωγία ανωμάλων τουριστών.

Το κουβάρι πλέον ξετυλίγεται λόγο πως σήμερα έσπασε ο διάολος το ποδάρι του που λένε,τον έπιασαν στα πράσα την ώρα που αμειβόταν από τους τουρίστες που μετέφερε!!

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και θα αναμένουμε την κατάληξη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html