Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Σφάζονται και αλληλοκατηγορούνται στην ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ του Σώρρα (βιντεο) Και extra bonus video



Διαλύονται εξ ών συνετέθησαν τα επικεφαλης μέλη της ληστοσυμμορίας του Αρτέμη Σώρρα.

Σωρράκηδες, Βαλσαμάκηδες, Λαμπράκηδες και μέλη να
αλληλοκαρφώνονται και ο αρχιληστοσυμμορίτης να τηρεί σιωπή ιχθύος... προς το παρόν...

Καταρρέει εκ των έσω η μεγάλη απάτη της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ και οι αφελείς αφυπνίζονται...

Καιρός ήταν..

Το βίντεο που ακολουθεί, το έστειλε στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, αναγνώστης και τα όσα καταγγέλει πρωτοπαλλίκαρο της END, είναι πολύ σοβαρά και αφορούν τον Αντώνη Βαλσαμάκη, εκ των ιδρυτών της συμμορίας.

Σε προηγούμενη ανάρτησή μας, στο στόχαστρο των αφελών ελάχιστων εναπομεινάντων μελών της END, βρέθηκε ο Μανώλης Λαμπράκης... τώρα βρίσκεται ο Βαλσαμάκης... θα έρθει πολύ σύντομα και η αποκαθήλωση του ... κοντού (λέγε με και Αρτέμη Σώρρα).

Να είστε βέβαιοι.

Την ΑΛΗΘΕΙΑ, στην πλήρη της έκταση, που κρύβεται πίσω από τις ομαδούλες που έχουν δημιουργήσει οι επικεφαλείς της συμμορίας και σήμερα ξεσκίζονται μεταξύ τους, προς το παρόν, ούτε την φαντάζονται καν οι αφελείς που ακολουθούν ως πιστά σκυλάκια (στην ουσία, κοτούλες και μπούφοι) τους απατεώνες, διαλύοντας όπως και οι ίδιοι παραδέχονται, τις οικογένειές τους.

Όταν την πληροφορηθούν,  αναρωτιέμαι, πως θα αντιδράσουν!!!!!!!!!!! 



Πόπη Σουφλή


Χρήστος Μπαλαντίνας: "ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΥΕΛΛΕΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ"





Πρόσφατο βίντεο (9/10/14) του Χρήστου Μπαλαντίνα, πολ.μηχανικού από την Καρδίτσα, ο οποίος αποτελεί τα τελευταία δύο χρόνια τουλάχιστον, πρωτοπαλλίκαρο της END στην οποία πίστεψε και άφησε την προσωπική του ζωή στην άκρη, για να βρεθεί, υποστηρίζοντας το οικονομικό της όπλο, από τη μια άκρη της πατρίδος μας στην άλλη.
Tώρα, κάποιοι.. που τον ξεζούμισαν, αρχίζουν να τον αποκαλούν παράσιτο.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



ΒΙΝΤΕΟ BONUS+++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html