Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Η αποθέωση του Sakis στον ρόλο του Ηρακλή

Στον απόηχο της μεγάλης κόντρας του με τη Χρυσούλα Διαβάτη για το αν άξιζε ή όχι το θεατρικό βραβείο που του απονεμήθηκε για την περσινή εμφάνισή του στις «Βάκχες», ο Σάκης Ρουβάς έκανε πρεμιέρα στη φετινή παράστασή του, όπου κρατάει τον ρόλο του Ηρακλή. Και η αλήθεια είναι ότι το
κοινό που παρέστη στο θέατρο Πάνθεον τον αποθέωσε, με αποτέλεσμα ο πανευτυχής καλλιτέχνης λίγες ώρες μετά το φινάλε να γράψει στο Instagram: «Υποκλίνομαι στην αγάπη σας».
Ο Σάκης, ενσαρκώνοντας τον σπουδαίο ήρωα της ελληνικής μυθολογίας, «ζωντάνεψε» στη σκηνή τους δώδεκα άθλους του (Μινώταυρος, Λερναία Υδρα, Στυμφαλίδες όρνιθες, Λιοντάρι της Νεμέας κ.ά.) με τη γενική καθοδήγηση του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, ο οποίος κατάφερε, αν μη τι άλλο, να φτιάξει ένα πλούσιο και εντυπωσιακό θέαμα. Ανεξάρτητα από το κατά πόσο ο δημοφιλής τραγουδιστής και -γιατί όχι;- ηθοποιός καταφέρνει να πείσει για τις ερμηνευτικές ικανότητές του στον εκάστοτε ρόλο που παίζει, δεν μπορούμε να μην του αναγνωρίσουμε πως παραμένει πάντα ο ίδιος... Σάκης! Τι εννοούμε; Οτι οι φανατικές θαυμάστριες, όσο κι αν έχουν μεγαλώσει, ακόμη και σαρανταρίσει μαζί του, τον ακολουθούν πιστά σε όλα τα καλλιτεχνικά βήματά του, είτε πάνω στην πίστα είτε στη θεατρική σκηνή.
Οι θαυμάστριες
Εξ ου και μετά το τέλος της παράστασης ο ίδιος, φορώντας ακόμη το κοστούμι του Ηρακλή, μίλησε σε θερμό ύφος και αντάλλαξε χαμόγελα με αρκετές από τις... ρουβίτσες του. Από την πρεμιέρα δεν έλειπαν η σύντροφος της ζωής του Κάτια Ζυγούλη (ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram αγκαλιάζοντας τον... Ηρακλή) και η κουμπάρα του Μαριάννα Βαρδινογιάννη, αφού ο pop star είναι και αγγελιαφόρος της ΕΛΠΙΔΑΣ.
Εξαιρετική ήταν η Ρούλα Πατεράκη στον ρόλο του Ευρυσθέα, ενώ τη δική τους πινελιά έβαλαν η Ναταλία Δραγούμη (Αθηνά), η Αγορίτσα Οικονόμου (Ηρα) και η Ελένη Ρουσινού (Αρετή).
Πολλά πρόσωπα της showbiz έδωσαν το «παρών» στην πρεμιέρα, ανάμεσά τους η Δούκισσα Νομικού, η Ελενα Τσαβαλιά, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και η Χριστίνα Πολίτη με τον γιο της Αλεξ.
Αλκίνοος Μπουνιάς

 http://www.espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html