Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Οξύ έμφραγμα του οδηγού προκάλεσε το τροχαίο στην Ιξιά





Επιβεβαιώθηκε τελικά και επίσημα η αιτία που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο 
ατύχημα την περασμένη Παρασκευή στην Ιξιά και συγκεκριμένα στο δρόμο που οδηγεί
από το σούπερ μάρκετ του Πάππου προς τους Τρεις.
Ειδικότερα, η ιατροδικαστική εξέταση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου Τσαμπίκος Αποστολάς 54 χρονών από τα Κοσκινού, υπέστη έμφραγμα την ώρα που οδηγούσε, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να παραμείνει ακυβέρνητο, να συγκρουσθεί με άλλα δύο Ι.Χ. και να παρασύρει δύο γυναίκες 61 και 63 ετών, που εκείνη την ώρα (3 μ.μ.) έκανα τον περίπατό τους.
Ο οδηγός «κεραυνοβολήθηκε» από το οξύ έμφραγμα και προφανώς δεν είχε καμιά δυνατότητα να πατήσει φρένο. Υπενθυμίζεται ότι πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο που έγινε το τροχαίο ατύχημα, είδαν τον οδηγό να έχει γείρει το κεφάλι του στο τζάμι του παραθύρου του και το αυτοκίνητο να χτυπά όπου έβρισκε.
Η ιατροδικαστική έκθεση αποφαίνεται ότι ο θάνατος του 54χρονου από τα Κοσκινού προκλήθηκε από το έμφραγμα και όχι από τα τραύματα που υπέστη κατά τη σύγκρουση με τα άλλα δύο οχήματα.
Ωστόσο, εκτός από τον θάνατο του 54χρονου, υπάρχουν και δύο γυναίκες τραυματίες. Μάλιστα η μία είναι πολυτραυματίας, υπέστη εσωτερικές αιμορραγίες σε ζωτικά της όργανα, πολλά κατάγματα, υποβλήθηκε σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Εντατική του νοσοκομείου ευρισκόμενη ακόμη σε καταστολή.
Η άλλη τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, αλλά η ζωή της δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html