Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Περί κλιματικής αλλαγής και πολικών θερμοκρασιών

Κάτι που με εντυπωσιάζει πάντα όταν προσπαθώ να αντιληφθώ τον τρόπο σκέψης αυτών που θεωρούν ότι η κλιματική αλλαγή είναι ένα κατασκευασμένο μύθευμα είναι οι αντιφάσεις στη λογική τους. Ενώ
προσπαθούν να παρουσιάσουν ένα προφίλ οικολόγου και φυσιολάτρη αντιτίθενται σθεναρά στο γεγονός ότι το κλίμα του πλανήτη μας αλλάζει καταστροφικά και ότι γι’αυτό είναι υπεύθυνος ο άνθρωπος και η αλόγιστη χρήση ορυκτών καυσίμων, δηλαδή η ρύπανση της ατμόσφαιρας. Αυτή φαίνεται η ρύπανση είναι καλή ενώ τα παραμύθια για τους αεροψεκασμούς είναι κακή ρύπανση.
Ισχυρίζονται λοιπόν ότι αυτό το γεγονός για το οποίο συμφωνούν εδώ και χρόνια οι κλιματολόγοι απ’ όλο τον κόσμο είναι απάτη. Δεν υπάρχει, λένε, είναι φτιαχτό από τις κυβερνήσεις για να επιβάλλουν νέους φόρους ή για να δικαιολογήσουν τους υποτιθέμενους χημικούς αεροψεκασμούς ενώ η πραγματική ατζέντα τους είναι η γενοκτονία σε παγκόσμια κλίμακα.
Ειδικότερα τους χειμερινούς μήνες λόγω των καιρικών συνθηκών ακούμε και διαβάζουμε πολύ συχνά ότι το πολικό ψύχος που επικράτησε σε κάποιες περιοχές είναι απόδειξη ότι δεν υφίσταται παγκόσμια υπερθέρμανση και κλιματική αλλαγή. Αυτό το συμπέρασμα μπορεί να φαντάζει λογικό στο περισσότερο κόσμο, βασίζεται όμως σ’ ένα βασικό λάθος. Στη σύγχυση της έννοιας του παγκόσμιου κλίματος με τις καθημερινές καιρικές συνθήκες.
ΠΟΛΙΚΟ ΨΥΧΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Από τα μέσα της δεκαετίας του 1970, οι παγκόσμιες θερμοκρασίες αυξάνονται κατά μέσο όρο περίπου 0,2 ° C κάθε δεκαετία. Ωστόσο,,,,Περισσότερα στην πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html