Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Γιαγιά αποκλήρωσε εγγονό που έτρωγε κρυφά πιτόγυρα τη Μεγάλη Εβδομάδα





Γιαγιά αποκλήρωσε εγγονό που έτρωγε κρυφά πιτόγυρα τη Μεγάλη Εβδομάδα Σοκ στην μικρή κοινωνία του Βόλου προκάλεσε το γεγονός πως ο μικρός Αλέξης Τ., εγγονός της Γεσθημανής, προσποιούνταν
πως νηστεύει τη Μεγάλη Εβδομάδα.
 Ο ανεκδιήγητος νεαρός μάλιστα όχι μόνο έτρωγε κρυφά γύρους και σουβλάκια, αλλά αφού διαβεβαίωνε
τους γονείς του πως νηστεύει αυστηρά, επεδίωκε την επιβράβευση τους.

Το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο 16χρονος taggαρίστηκε από φίλους του σε φωτογραφία στο Facebook, μέσα σε γνωστό γυράδικο της πόλης, τρώγοντας με βουλιμία ένα διπλή πίτα γύρο με απ’ όλα και τζατζίκι. 

Η γιαγιά που είδε τυχαία την φωτογραφία την Παρασκευή όταν ξεσκόνιζε την οθόνη του υπολογιστή του εγγονού της, διαπίστωσε πως η φωτογραφία είναι πρόσφατη και πως ο νεαρός είχε μεταλάβει ενώ έτρωγε κρέας.

 Παρά τις προσπάθειες του εγγονού να απολογηθεί και να ζητήσει συγγνώμη, η κυρία Γεσθημανή του ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να έχει να κάνει τίποτα με κάποιον τόσο αμαρτωλό και άλλαξε αυθημερόν τη διαθήκη της, αποκληρώνοντας τον Αλέξη.

Διαβάστε περισσότερα: http://giros.gr/megalo-pitogiro/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html