Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΑΝΑΞΙΟΙ ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ !!ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ -ΝΑ ΠΑΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ - ΕΙΝΑΙ ΓΑΒΑΛΑΔΕΣ !!!


Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η κατάσταση εδώ και χρόνια έχει ξεφύγει στο παράνομο μεταναστευτικό.

Για να ξεκαθαρίσουμε πρώτιστα με τους αλληλεγγιους συκοφάντες και λοιπούς καλοπροαίρετους κατήγορους του διαδικτύου, πως εμείς οι Ελληνες δεν διακατεχόμαστε απο σύνδρομα ρατσισμού
ξενοφοβίας,φασισμού κτλ κτλ,.
Ο Ελληνικός πολιτισμός είναι ξεκάθαρος και δεν χρειαζόμαστε την γνωμοδότηση κανενός!


Για ακόμη μια φορά η γύμνια Λιμενικού σώματος Ρόδου προβληματίζει,,,,

Οι κατεξοχήν ιθύνοντες στην φύλαξη των συνόρων πιάστηκαν στον ύπνο του δικαίου !
Αυτοί όλοι οι ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ που αμείβονται 'χοντρά' με λεφτά του ελληνικού λαού απλά δεν κάνουν την δουλειά τους σωστά η δεν ξέρουν,νίπτοντας τα χείρας τους ως Πόντιοι Γαβαλάδες, {δούλοι του Βασιλέως}κάθε φορά που παραβιάζονται τα σύνορα, παράλληλα και  ψταυτοχρόνως να βλέπουμε παράνομους μετανάστες στις γειτονιές η παραλίες μας απο το πουθενά.

Για τους παραπάνω λόγους  καλούμε τον λιμενάρχη του τμήματος Ρόδου να παραιτηθεί.

Εμείς οι Ελληνες  κύριοι Γαλονάδες αν είναι να πεθάνουμε για την πατρίδα ας πεθάνουμε,όμως  να πεθάνουμε μαχόμενοι  και όχι να μας πιάσουν στο ύπνο!!

Στην θέση των προσφύγων που ήρθαν σήμερα θα μπορούσε να ήταν Ισλαμιστές του χαλιφάτου, ποιος μπορεί πλέον να εγγυηθεί σε αυτόν τον λαό για την ασφάλεια του;.

Πάρτε μέτρα πανάθεμα σας ραγιάδες!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html