Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟ ΡΟΔΟΥ-




Νέα  δεδομένα που δεν μάθαμε αποκαλύφθηκαν για την δράση της Τούρκας "ευκατάστατης" κατασκόπου.

Ας  πάρουμε τα δεδομένα  απο την αρχή για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε
την όλη κατάσταση σε 'αληθινό' χρόνο.

Συστηνόντουσαν  ως υπήκοοι Γαλλίας αυτή, ο 'σύζυγος' και οι δυο τους οι κόρες 13 και 16 ετών, αποσπούσαν δε το ενδιαφέρον με τις  βαθιές γνώσεις τους για την χώρα μας,[καλά διαβασμένοι] στους  συνομιλητές υπαλλήλους του ξενοδοχείου ATRIUM PALACE.

Συγχρόνως η γενναιοδωρία τους δεν ήταν καθόλου αμελητέα, τα φιλοδωρήματα έπεφταν σύννεφο στους εργαζόμενους,δίνοντας την εντύπωση πως επρόκειτο για ευκατάστατη οικογένεια, εν το μεταξύ πόλεμος γινόταν με τις καμαριέρες για το ποιά θα  καθάριζε το δωμάτιο τους 302.

Τα φαινόμενα όμως απατούν, η Τούρκα και η 'οικογένεια'της ζούσαν ένα προπληρωμένο ταξίδι απο την τούρκικη υπηρεσία πληροφοριών.



Ποιος θα μπορούσε όμως να ήταν ο στόχος της  αποστολής ; και τι ήθελαν  να μάθουν οι Τούρκοι; απο την στιγμή που υπάρχουν τεχνολογικά μέσα,όπως google erth δορυφόροι,& GPS; 

Τα νεα δεδομένα  που προέκυψαν  είναι  στις φωτογραφίες που τράβηξε .

Σύμφωνα με ατράνταχτη πηγή η κατάσκοπος φωτογράφισε περίπου 60 φωτογραφίες,το λιμάνι, δύο ταχύπλοα,φωτογράφησε επίσης , σκοπιές και εγκαταστάσεις του στρατοπέδου,απο αυτές κατάφερε να διαγράψει  τις 30 την ημέρα που συνελήφθη  ,,απο ότι έδειξαν οι έρευνες στο κινητό, είχε ενεργοποιημένο το GPS του κινητού και έδινε  το στίγμα σε πραγματικό χρόνο  στην τουρκικη υπηρεσία, ειπώθηκε πως και οι  φωτογραφίες αποστάλθηκαν  αυτομάτως μέσο διαδικτύου στην ίδια διεύθυνση ,  εύκολα λοιπόν,οδηγούμαστε  στό συμπέρασμα πως η ζημιά έγινε.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ,έχει επισκεφτεί κατα το παρελθόν και άλλα νησιά της χώρας μας.
 Δεν θα επεκταθώ στο θέμα για ευνόητους λόγους.


Τελικά με 10.000 ευρώ αφέθηκε ελευθερη, με ενα κατηγορητήριο και αποδείξεις που θα της βάλουν βαθιά το χέρι στην τζέπη. Ουδείς λόγος για φυλάκιση ,,,,

Πολλά συγχαρητήρια στους οπλίτες που την έπιασαν και εύχομαι να τιμηθούν απο το στράτευμα κάποια μέρα,και όχι οι διοικητάδες.


Σχετικό
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2015/08/blog-post_30.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html