Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΤΑΙΡΠΡΟΦΥΚΑ ~ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ! ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ?


Σκουπίδια;  κλαδέματα; πυρκαγιές; άντληση υδάτων από πλημμύρες; υπάρχει η λύση ΕΤΑΙΡΠΡΟΦΥΚΑ !! οι εργάτες για όλες τις δουλειές !!

Η διαπίστωση αυτή δεν αποτελεί λεκτική υπερβολή αν αναλογιστεί κανείς τα δεδομένα,τα οποία μιλούν μόνα τους, λίγο πολύ όλοι μας τους έχουμε δεί στα πύρινα μέτωπα να παίρνουν πολλές φορές
την κατάσταση στα χέρια τους με άμεσα και δραστικά αποτελέσματα,τους έχουμε δεί στους δρόμους να καθαρίζουν να κλαδεύουν να αντλούν ύδατα, εκτός ωραρίου,παράγουν  έργο και μάλιστα προς μίμηση ,για άλλους εργαζομένους στον δημόσιο τομέα.
Είναι σαφές πως η αποτελεσματικότητα τους οφείλεται στο φιλότιμο και στην αγάπη τους για αυτό που κάνουν,το κυριότερο είναι πως νοιάζονται για τον τόπο τους.
Από όλα τα παραπάνω γίνεται φανερό πως,,ναι φίλοι μου αυτά τα παλικάρια συνεισφέρουν για το νησί μας, χωρίς να βλέπουν ρολόι, Σάββατα και Κυριακές η βάρδιες !![υπόψιν] δεν έχουμε κανέναν λόγο η σκοπό για αυτά που γράφουμε,κρίνουμε τις καταστάσεις απ'την δική μας οπτική γωνία στα πλαίσια της ελευθερίας του λόγου.

Ταυτόχρονα έχουμε  σώματα, με σαν ξεκούρδιστους μόνιμους και συμβασιούχους του Π.Σ.Ρόδου να γουστάρουν βάρδιες τις ημέρες που δεν υπάρχει κάτι έκτακτο, γιατί άραγε ποτέ δεν τους έχουμε δει έξω στους δρόμους να κλαδεύουν να ποτίζουν η να καθαρίζουν;παρα μόνο να είναι αραχτοί στις λούφες,στα φυλάκια και στη βάση,χωρίς να κάνουν κάτι , είναι εργαζόμενοι υψηλών προδιαγραφών αυτοί;
Και πάλι θέλουμε  να επαναλάβουμε πως δεν έχουμε κανέναν λόγο η σκοπό για αυτά που γράφουμε,κρίνουμε τις καταστάσεις απ'την δική μας οπτική γωνία στα πλαίσια της ελευθερίας του λόγου ως κάτοικοι της νήσου Ρόδου.

Με δεδομένα τα παραπάνω ζητούμε απο τον πύραρχο αντίδράση, μπας και δούμε το θαύμα στις μέρες μας, δηλαδή το φιλότιμο του Έλληνα εν δράση, για την πατρίδα και όχι για το ξεπουλημένο κράτος των εβραιόδουλων,για την Ρόδο μας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html