Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΡΟΔΟΣ: 72 ΧΡΟΝΟΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΜΙΚΡΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ

-ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ   ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΉΛΟΥΣ ,,,,,ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΧΑΛΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ 
ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΡΑΓΕ ?


Σε δεύτερο βαθμό, ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, θα εξεταστεί υπόθεση με κατηγορούμενο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, παιδιών
νεότερων των 12 ετών, έναν 75χρονο σήμερα, Ροδίτη, δόκιμο μοναχό.
Στον κατηγορούμενο έχει επιβληθεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, ποινή φυλάκισης 19 μηνών, με 3ετή αναστολή το Νοέμβριο του 2013.
Ο μοναχός, σε ηλικία 71 ετών, είχε αφεθεί ελεύθερος, μετά και την απολογία του, με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 3.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα και της απαγόρευσης συναναστροφής του με τα ανήλικα παιδιά, που τον κατήγγειλαν για αποπλάνηση.
Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, με δεδομένο ότι ως μάρτυρες κατηγορίας κατέθεσαν τα δύο ανήλικα παιδιά, που φέρονται ως θύματα του 75χρονου.
Σύμφωνα με όσα υποστήριξαν τα δύο ανήλικα αγόρια, ηλικίας τότε 11 και 10 ετών, αλλά και η 30χρονη μητέρα τους, υπήκοος Βουλγαρίας, την 31η Αυγούστου 2009 και περί ώρα 13:30, μετέβησαν στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου, στην οδό,,, Περισσότερα ΕΔΩ


 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html