Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΑΠΑΣ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗ Β. ΕΛΛΑΔΑ!! ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!!



Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση ότι παπάς σε χωρίο της Β . Ελλάδος πιάστηκε  στα πράσα με τον νεωκόρο της εκκλησίας σε ερωτικά παιχνιδάκια.Γιατί σοκ οι περισσότεροι παπάδες είναι γκέι!!Γιατί δεν βγαίνει ο κυνηγός ομοφυλοφίλων Μητροπολίτης Σεραφείμ να καταδικάσει τους γκέι παπάδες που κάνουν πάρτι στο χώρο της εκκλησίας??
Όπως  αναφέρουν πληροφορίες οι δύο άντρες πιάστηκαν στα πράσα από το συνεργείο καθαρισμού, στο πνευματικό κέντρο της εκκλησίας σε ακατάλληλες στάσεις.
Οι δυο τους δεν μπορούσαν να κρύψουν το πάθος τους και νομίζοντας πως δεν θα τους έβλεπε κανείς ήρθαν πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον.
Στο άκουσμα της είδησης το μικρό χωριό της Β. Ελλάδος έμεινε εμβρόντητο ενώ λίγο μετά ο παπάς αποφάσισε να εγκαταλείψει την ενορία του και τον παράφορο έρωτα του με το νεαρό νεωκόρο.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο έρωτας τους κρατάει 2 χρόνια και ότι πολύ συχνά έβλεπαν το νεαρό να μπαινοβγαίνει στο σπίτι του αργά το βράδυ αλλά κανείς ωστόσο δεν είχε υποψιαστεί τη σχέση των δυο αντρών.

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html