Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Η Αγία Κονόμα του αγιασμού των αυτοκινήτων-φώτος


Η πρόσφατη εφεύρεση του “Αγιασμού των Αυτοκινήτων” έχει εξελιχτεί από το παπαδαριό και τα ανθρώπινα γίδια, σε επιχείρηση μεγάλης απάτης με σημαντικά κέρδη και φυσικά χωρίς φορολογία. Τελετές αγιασμού αυτοκινήτων (;) γίνονται
κάθε χρόνο στις 9 Μαΐου που εορτάζει ο Άγιος Χριστόφορος, προστάτης των οδηγών και των αυτοκινήτων.
Τότε μετά το τέλος της λειτουργίας
οι παπάδες τελούν αγιασμούς στα αυτοκίνητα του θεοσεβούς χριστιανικού ποιμνίου προβάτων. Τελετές αγιασμού γίνονται και σε άλλες ημερομηνίες, τότε τα προαύλια πολλών εκκλησιών μετατρέπονται σε “Κέντρα Πνευματικού Ελέγχου Οχημάτων” δηλ. Π.Τ.Ε.Ο.
Στον Αι Γιάννη τον Ρώσο στην βόρεια Εύβοια, ουρές αυτοκινήτων με ανοιχτά τα καπό των μηχανών ευλογούνται από τον ρασοφόρο της εκκλησίας. Έκπληκτοι οι επισκέπτες φωτογραφίζουν την νέα χριστιανική αυτή εφεύρεση – τελετουργία και τραβούν μάλιστα και βίντεο τον παπά που ενώ αγιάζει τα αυτοκίνητα στην συνέχεια βάζει αγιασμό μέσα στο νερό του ψυγείου των αυτοκινήτων.
Σε κερδοφόρες επιχειρήσεις έχουν μετατραπεί όσες εκκλησίες φέρουν το όνομα του Αγίου Χριστόφορου. Έτσι το παπαδαριό για χάρη της γνωστής αφορολόγητης “Αγίας Κονόμας” και χωρίς να αντιμετωπίζει ποινικά η φορολογικά προβλήματα προσάρμοσαν ακόμα και το Άγιο Πνεύμα στην σύγχρονη τεχνολογία δημιουργώντας το ’’Ευχολόγιο του Αγιασμού του νέου οχήματος’’ που χρησιμοποιούν στις διάφορες τελετές-Servis και έχει ως εξής:
“Κύριε Ιησού Χριστέ Θεέ μας, που έχεις τον θρόνο σου στον ουρανό και περπάτησες στη γη σε πολιτείες και χωριά, εσύ που μπήκες στην Αγία πόλη καθισμένος πάνω σε γαιδουράκι, εσύ που έστειλες τον άγγελο σου και είπε στον Φίλιππο να πάει δίπλα στο αμάξι του Αιθίοπα. Εσύ Κύριε ευλόγησε και τούτο το αμάξι και δώσε τη χάρη στο δούλο σου (τάδε) να πηγαίνει στο δρόμο του χαρούμενος και να αποτελειώσει την πορεία του και την αποστολή που πήρε από εσένα.
Γιατί δεν τελειώνουμε την πορεία επειδή θέλουμε και επειδή τρέχουμε αλλά γιατί μας προστατεύεις εσύ ο Θεός. Γι αυτό και σε παρακαλούμε δώσε μας άγγελο φωτεινό για να πηγαίνει μπροστά μας και να μας γλιτώνει νύχτα και μέρα από κάθε κακό. Και έτσι οδηγούμενοι από το Άγιο Πνεύμα να τρέχουμε σωστά και να μην κοπιάζουμε άδικα. Γιατί εσύ είσαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή και σε εσένα υψώνουμε την δοξολογία και την ευχαριστία μαζί και στον Πατέρα σου που υπήρχε πάντα και στο πανάγιο και αγαθό Πνεύμα που δίνει την ζωή και τώρα και πάντοτε.”
Αυτή η τελετουργία θα έλεγα ό,τι θίγει την λογική και την όποια αξία του ανθρώπινου ζώου, αλλά κάθε τι που ‘χει σχέση με τις θρησκείες και τις εκκλησίες τους, είναι κόντρα στην λογική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html