Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Τζιχαντιστής του ISIS κατέγραψε τον θάνατό του!(ΒΙΝΤΕΟ)


safety_cap
Το γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο-σοκ από τις πολεμικές επιχειρήσεις των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, το οποίο καταρρίπτει εντελώς την προπαγάνδα του ISIS περί των… ατρόμητων και εκπαιδευμένων μαχητών του.
Το βίντεο, που είναι τραβηγμένο από την κάμερα που είναι τοποθετημένη στο κράνος ενός εκ των τζιχαντιστών, καταγράφει καρέ-καρέ τις δραματικές τελευταίες στιγμές του, κατά τη διάρκεια μάχης με Κούρδους Πεσμεργκά, 30 χιλιόμετρα βόρεια της ιρακινής πόλης Μοσούλης, τον Μάρτιο του 2016.
Όσο δραματικό και αν είναι, όμως, καθώς παρακολουθούμε τις τελευταίες στιγμές της ζωής ενός ανθρώπου, που, λίγες στιγμές αργότερα, πέφτει νεκρός από τα πυρά των Κούρδων πολεμιστών, το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Vice News είναι ικανό να προκαλέσει ακόμα και το γέλιο, καθώς οι τζιχαντιστές εμφανίζονται πανικόβλητοι να μην ξέρουν τι να κάνουν και μάλιστα εν ώρα μάχης.
Ενδεικτικό είναι ότι, παρά την προσπάθειά τους να εμφανιστούν ως… ατρόμητοι, στην αρχή του βίντεο, οι τζιχαντιστές μαχητές δεν αργούν, όταν «ρίχνονται» στο πεδίο της μάχης, να μετατραπούν σε… πανικόβλητους νεοσύλλεκτους! Και αυτό, καθώς εμφανίζονται όχι μόνο να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον οπλισμό τους, αλλά και να μην μπορούν καν να τον βρουν.
Μάλιστα, εμφανίζονται ιδιαίτερα εκνευρισμένοι με έναν εκ των συμπολεμιστών τους, που ακούει στο όνομα «Αμπού Χατζάρ», στον οποίο επανειλημμένα απευθύνουν κραυγές οργής, καθώς με τα λάθη του κάνει την επιχείρησή τους ακόμα πιο δύσκολη, εν μέσω διασταυρούμενων πυρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html