Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΟΔΙΚΈΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΈΣ ΝΗΣΙΔΕΣ ! ΤΌΣΟΣ ΚΟΠΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΦΙ -ΦΩΤΟΣ



Δεν έχουν τον Γιαχβέ τους τελικά οι υποτιθέμενοι αρμόδιοι της περιφέρειας και του δήμου.

Απίστευτοι τύποι, άφησαν απότιστα τα φυτά στις οδικές διαχωριστικές νησίδες επι της "εθνικής
οδού" Ρόδου Λίνδου, με αποτέλεσμα να ξεραθούν τα φυτά !!
Δεν υπάρχουν λόγια για να χαρακτηρίσουμε αυτη την  ασυνειδησία των υπευθύνων.
Απο τα προγράμματα LEADER , του φυτόριου ΑΕ, όπου κατασπαταλήθηκαν πολλές χιλιάδες ευρώ για περιφράξεις, φυτευματα , σωληνώσεις,{απο Ισραήλ} πομόνες,μηχανικό εξοπλισμό ,δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα !στράφι πήγαν τα αμπέλια στα Κοσκινού,στράφι οι περιφράξεις,στράφι και οι ποικιλίες κλιμάτων !Δεν έμεινε τίποτα.!!Μαχαιρίδη !!!
Το ίδιο συμβαίνει  και στις διαχωριστικές νησίδες επι της εθνικής οδου,,,στράφιιιι. Χατζημάρκο,,, τα 300.000 ευρώ που έδωσες για το καμπαναριό του πανορμίτη στην Σύμη θα ήταν αρκετά για να προσληφθούν εργάτες συντήρησης για πολλά χρόνια!!Οι παπάδες έχουν λεφτά,  ΝΤΟΠΗ ΣΑΣ.







2 σχόλια:

  1. Μήπως έχει δίκιο τελικά βρε παιδιά ο Σοϊμπλε που θέλει να μας πετάξει έξω από την ΕΕ;;;;; Ένα κράτος χαβαλέ χειρότερο και από μπουρδέλο, με δ. Υπηρεσίες άκρως διεφθαρμένες και αντιπαραγωγικές! Τώρα θα μου πεις οι υπόλοιποι πανε καλύτερα; το 70-80 φοροκλέβει και το υπόλοιπο φοροαποφεύγει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΦΤΑΕΙ!!!ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΕΔΩ,,,,ΖΗΤΙΑΝΟΙ,,,,,,,,ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ,,,ΦΤΟΥ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html