Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Αμερικανική βόμβα τίναξε στον αέρα τον ιεροεξεταστή του ISIS στη Μοσούλη

Αμερικανική βόμβα τίναξε στον αέρα τον ιεροεξεταστή του ISIS στη Μοσούλη
Ένα κορυφαίο στέλεχος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, Γάλλος υπήκοος, σκοτώθηκε μαζί με τη γυναίκα του από αμερικανική αεροπορική επιδρομή την Πέμπτη στη Μοσούλη, σύμφωνα με τοπικές πηγές.
Πηγή από το νοσοκομείο της Μοσούλης, που μίλησε στο ARA News, είπε ότι ο επικεφαλής της ιεράς εξέτασης του «θρησκευτικού δικαστηρίου» της Σαρία στη Μοσούλη σκοτώθηκε όταν αεροπορική επιδρομή ανατίναξε το σπίτι που έμενε στη Μοσούλη.
«Ο γαλλικής υπηκοότητας τζιχαντιστής και η γυναίκα του ήταν στο σπίτι τους όταν η οικία βομβαρδίστηκε», είπε η πηγή στο ARA News επικαλούμενη πληροφορία από μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης.
Όπως είπε στο ARA News ο μιντιακός ακτιβιστής Αμπντουλάχ Αλ Μάλα, το Ισλαμικό Κράτος προσπάθησε να κρατήσει τον θάνατο του ιεροεξεταστή μυστικό.
«Το σπίτι του επικεφαλής της ιεράς εξέτασης καταστράφηκε εντελώς από την επιδρομή και άνδρες της «θρησκευτικής αστυνομίας», της Αλ Χίσμπα, ανέλαβαν την έρευνα στα ερείπια για να βρουν τα πτώματα. Οι τζιχαντιστές είχαν αποκλείσει όλους τους δρόμους που οδηγούσαν στη συνοικία Αλ Αϊσάρ, όπου έγινε το χτύπημα», είπε ο Αλ Μάλα.
«Το Ισλαμικό Κράτος δεν ανακοινώνει τους φόνους των στελεχών του για να μην επηρεαστεί το ηθικό των τζιχαντιστών», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html