Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Πολιτικά κόμματα από τα LIDL



Αλλη μια φορά μας εντυπωσιάζει η κυβέρνηση με την οργάνωσή της και τον τρόπο που σχεδιάζει και διεκπεραιώνει κάποια ζητήματα. Ο υπουργός Επικρατείας Ν.Παππάς μας είχε ζαλίσει για το αδιάβλητο της διαδικασίας για τις τηλεοπτικές άδειες. Μας είχε πει πολλές φορές ότι πριν ανακηρυχθούν οι υπερθεματιστές, είχε γίνει ενδελεχής έλεγχος των οικονομικών στοιχείων κάθε συμμετέχοντα στην πλειοδοσία.

Πριν από λίγο, ένας από τους υπερθεματιστές, ο Καλογρίτσας, ανακοίνωσε αδυναμία καταβολής της πρώτης δόσης μέχρι τις 7 το βράδυ, ζήτησε 48ωρη αναβολή - αυτό δεν επιτρέπεται από τον κανονισμό - και κατά συνέπεια τέθηκε εκτός πλειοδοσίας, χάνοντας και τα χρήματα της εγγυητικής επιστολής (3 εκ.) που είχε καταθέσει για να αποκτήσει το δικαίωμα συμμετοχής.

Η ΝΔ κατηγορούσε την κυβέρνηση για τον Καλογρίτσα, επειδή είναι εργολάβος δημοσίων έργων και επειδή ελέγχεται για φοροδιαφυγή. Αυτά όλα αφορούν τον πατέρα Καλογρίτσα και όχι το γιο του, που συμμετείχε στην πλειοδοσία. Δεν αφορούν βεβαίως τη ΝΔ. Αλλωστε πρώτη φορά θα προέκυπτε εργολάβος δημοσίων έργων στην ελληνική τηλεοπτική σκηνή. Ο ΑΚΤΩΡ είναι αλυσίδα φούρνων και η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ κατασκευάστηκε από τον Μπόμπολα, αλλά μετά από ανάθεση του Πανελλήνιου Συλλόγου Αρτοποιών, που ελέγχει την ΑΚΤΩΡ. Το γεγονός πάντως ότι ο Μαρινάκης κατηγορείται για κακούργημα, δεν αφορά κανένα κόμμα της ελληνικής Βουλής.

Αναρωτιέμαι αν ο Παππάς δεν είχε οργανώσει την όλη ιστορία τόσο προσεκτικά όσο έλεγε, τί θα γινόταν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html