Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Απορρίφθηκε η αγωγή της Ρόδων Α.Ε. κατά της Ρ. Μαντικού!! ♛

Θεωρήθηκε αρμοδίως από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ρόδου η υπ’ αρίθμ.  79/2016 απόφαση του δικαστηρίου με την οποία απορρίφθηκε η αγωγή που υπέβαλε η εταιρεία «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.» µε τον διακριτικό τίτλο “ΡΟΔΩΝ ΑΕ” σε βάρος της πρώην προέδρου της κ. Ρένας Μαντικού, με την οποία διεκδικούσε αποζηµίωση συνολικού ύψους
605.500 ευρώ.
Όπως προκύπτει από το σκεπτικό της απόφασης η υπό εκκαθάριση (πλέον) δημοτική επιχείρηση ισχυρίστηκε ότι λόγω της παράνομης και υπαίτιας κακοδιαχείρισης της κ. Μαντικού, των εταιρικών της υποθέσεων υπέστη θετική ζημία και ηθική βλάβη.
Πλην όμως στην αγωγή δεν γινόταν επίκληση των στοιχείων που θεμελιώνουν την νομιμοποιητική εξουσία των εκπροσώπων της εταιρείας για την υποβολή της εταιρικής αγωγής.
Πιο συγκεκριμένα δεν έγινε επίκληση απόφασης της γενικής συνέλευσης της εταιρείας για την άσκησή της, με αποτέλεσμα η αγωγή να κριθεί απαράδεκτη, λόγω αοριστίας και απορρίφθηκε!
Μάλιστα η εταιρεία “ΡΟΔΩΝ ΑΕ”, εντέλλεται με την απόφαση που εκδόθηκε να καταβάλει στην κ. Μαντικού τα δικαστικά της έξοδα τα οποία όρισε στο ποσό των,,,
περισσότερα στην πηγή


 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html