Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Οι μεγάλες σπατάλες εκατομμυρίων του ελληνικού κράτους, στις ΗΠΑ



Πως το ελληνικό Δημόσιο σκορπά εκατομ. ευρό γιά ''μισθώματα'' (ενοίκια) προξενείων και προξενικών κατοικιών στις ΗΠΑ. Προξενικές κατοικίες στην πιό ακριβή περιοχή

αμερικάνικων πόλεων με...πισίνα και λοιπά μεγαλεία. ''Tρελλά ποσά'' και ηλίθιες πρακτικές σε περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα... (Δείτε γιά τώρα το έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών, το οποίο δημοσιεύουμε όπως αναρτήθηκε στην ''Διαύγεια'', δηλ... ανάποδα και θα αναφερθούμε σε αυτό σύντομα, με στοιχεία, φωτογραφίες προξενικών κατοικιών κ.ά.)
Σημ.: Αν το κράτος των διαπλεκόμενων είχε αγοράσει τα σπίτια-κατοικίες ή τα κτίρια Προξενείων, πριν 5-10-20 χρόνια, αυτά  θα είχαν ήδη ξεπληρωθεί και θα ήταν τώρα ιδιοκτήτης τους, ενώ θα είχε εξοικονομήσει δεκάδες εκατομμύρια δολ., τα οποία σπαταλήθηκαν και χάθηκαν και θα εξακολουθούν να χάνονται γιά ενοίκια κ.ά.


kalami

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html