Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Αθλιότητα Καμμένου. Ταυτίζει Βαρουφάκη με Σόιμπλε και ΓΑΠ


Σχόλιο Α.Α.: Με τον Γιάννη Βαρουφάκη διαφωνούμε για την εμμονή του στο ευρώ, και την θεώρηση ότι ρήξεις με το ευρω-ιερατείο ισούνται με απομονωτισμό...Παρόλα αυτά, του αναγνωρίζουμε ότι το καλοκαίρι του 2015 αρνήθηκε να εφαρμόσει και ψηφίσει Μνημόνιο, σε αντίθεση με τους νενέκους Τσίπρα-Καμμένο που δεν δίστασαν να το ψηφίσουν.

Από iefimerida:    

Νέο κύκλο αντιπαράθεσης πυροδότησαν οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου ο οποίος χαρακτήρισε «συμμορία» τους Βαρουφάκη-Παπανδρέου-Σόιμπλε με υπαινιγμούς για κερδοσκοπία.

«Ο Βαρουφάκης απεδείχθη στο τέλος, και εκείνη τη νύχτα στις Βρυξέλλες, ότι ήταν με τη μεριά του Σόιμπλε και του Τόμσεν» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον realfm 97,8.

«Όταν μας είπε ότι θα αποδεχτεί το σχέδιο Σόιμπλε και ο Πρωθυπουργός αποφάσισε να τον απομακρύνει και με παρέμβαση των ΗΠΑ, του Προέδρου Ομπάμα και του Προέδρου Ολάντ κατατέθηκε η δική μας πρόταση και μπήκαμε σε αυτόν τον συμβιβασμό, που πήραμε την έγκριση του ελληνικού λαού τον Σεπτέμβριο ήταν καθοριστικό το ποιοι ήταν με ποια πλευρά» σημείωσε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:

Η συμμορία Βαρουφάκη-Παπανδρέου-Σόιμπλε-Σόρος

«Υπήρξε παρέμβαση του Προέδρου Ομπάμα με τον Πρωθυπουργό και του Προέδρου Ολάντ εν συνεχεία και έτσι προχώρησε η ανατροπή του σχεδίου Σόιμπλε. Ο Βαρουφάκης δεν μπορώ να πω ότι το έκανε αυτό γιατί ήταν μέλος μίας συμμορίας». Οπως είπε ο Πάνος Καμμένος «ο Τόμσεν και ο Σόιμπλε ήταν μία ομάδα από την αρχή και παραμένουν ομάδα. Βρήκαν Έλληνες συνεργούς, πρώτα τον Γιώργο Παπανδρέου με τη συγκεκριμένη πολιτική την οποία άσκησε και την παραποίηση των στατιστικών στοιχείων για να οδηγήσει τη χώρα εκεί που την οδήγησε. Και βεβαίως οι μεγάλοι κερδοσκόποι οι οποίοι κέρδισαν» για να συμπληρώσει: «Το βράδυ στις Κάννες, ο Σόρος κέρδισε πολλά δισεκατομμύρια, από τη σχέση ευρώ με δολάριο. Αυτοί οι κερδοσκόποι που πόνταραν στην πτώχευση της χώρας μας είναι αυτοί που συνεχίζουν να χρησιμοποιούν σαν πυροκροτητές τα κράτη για να βγάζουν χρήματα».

Κίνημα: Θα καθίσει στο σκαμνί ο Καμμένος

Με μια οργίλη ανακοίνωση το ΚΙΝΗΜΑ επετέθη κατά του υπουργού Αμυνας και προανήγγειλε ότι ο Γ. Παπανδρέου θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του.

Η ανακοίνωση του Κινήματος:

«Ο δύο φορές καταδικασθείς για συκοφαντία, Υπουργός Εθνικής Άμυνας, μέλος της γνωστής παρέας των αριστεροδεξιών καραμανλικών αποχρώσεων, ακροδεξιός και τραμπούκος τύπου "καρφίτσας" ο ίδιος, συνοδοιπόρος της Χρυσής Αυγής, ξεπέρασε σήμερα και τον χειρότερο εαυτό του.

Με ψεύδη, επικλήσεις συναντήσεων που ουδέποτε έγιναν και σενάρια συνωμοσίας, που δεν μπορεί να ανεχτεί και ο πιο αρρωστημένος εγκέφαλος, επιχείρησε για ακόμη μία φορά, να ξαναγράψει την ιστορία, παρουσιάζοντας μια φαντασιακή πραγματικότητα, στη θέση μιας τραγικής και καταστροφικής για τη χώρα πραγματικότητας, που διαμόρφωσαν οι κυβερνήσεις που υπηρέτησε και συνεχίζει να υπηρετεί.

Ο κ. Καμμένος, είναι προφανές ότι επιχειρεί να κατασκευάσει εξιλαστήρια θύματα, προκειμένου να αποκρύψει τις ευθύνες των πραγματικών ενόχων και τις δικές του προσωπικά, για την καταστροφή της χώρας. Τις ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή: τον εκτροχιασμό του ελλείμματος που μόνο για το 2009 έφτασε τα 36 δισ. Ευρώ,  τον υπερδιπλασιασμό του χρέους που με σπατάλη και ανομία ξεπέρασε τα 300 δισ. Ευρώ, όπως και την συγκάλυψη του εκτροχιασμού αυτών των μεγεθών με "απάτη", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η σχετική Έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Όλα αυτά επιχειρεί ο κ. Καμμένος να αποκρύψει και να αποπροσανατολίσει τους Έλληνες προς άλλες κατευθύνσεις, αποσιωπώντας παράλληλα έτσι, ότι συνεχίζουν με τις επιλογές τους να παράγουν νέα βάρη για τους πολίτες.

Και μαζί, επιχειρεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την απαράδεκτη συνύπαρξή του με Χρυσαυγίτες, στα χώματα του πιο προκεχωρημένου Ελληνικού νησιού, για το οποίο ο ίδιος αποτελεί απειλή, με την πολιτική του και τα όσα ακατανόητα εκστομίζει.

Ο κ. Καμμένος μετέρχεται συνειδητά την πολιτική απάτη και την κοινή συκοφαντία, γι' αυτό και θα κληθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης να αποδείξει τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς του.

Ο κ. Τσίπρας, οι συν αυτώ δήθεν αριστεροί, οι σύντροφοι της ΑΥΓΗΣ, ας τον χαίρονται».


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2016/12/blog-post_571.html#ixzz4SHU3yplF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html