Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΟΓΑ επίδομα τέκνων: Πότε θα πιστωθεί η επόμενη δόση


Εβδομάδα πληρωμών, καθώς την έγκριση του υπουργείου Εργασίας έχουν πάρει τα σχετικά κονδύλια για το επίδομα τέκνων του ΟΓΑ (4η δόση), την κάρτα σίτισης και το επίδομα ενοικίου.
Οι δικαιούχοι των 30 δήμων του πιλοτικού προγράμματος θα δουν εντός των
επόμενων ημερών στους λογαριασμούς τους και τα χρήματα από το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). Ειδικότερα ο ΟΓΑ αναμένεται να πληρώσει σε περίπου 700.000 δικαιούχους τα οικογενειακά επιδόματα (επίδομα τέκνων ΟΓΑ και ειδικό πολυτεκνικό επίδομα), ενώ στην κάρτα αλληλεγγυης θα πιστωθούν τα χρήματα σε 120.097 δικαιούχους.
Να σημειωθεί ότι 17.411 δικαιούχοι θα πιστωθούν και τα χρήματα για το επίδομα ενοικίου. Σύμφωνα με την σχετική απόφαση που υπογράφηκε, εγκρίθηκε η δαπάνη ύψους 175.000.000 ευρώ σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης έτους 2016, καθώς και η έκδοση χρηματικού εντάλματος πληρωμής στον ΟΓΑ προκειμένου να επιχορηγηθεί ο Οργανισμός για την καταβολή οικογενειακών επιδομάτων (Δ τρίμηνο 2016) για το επίδομα τέκνων και πολυτεκνικά επιδόματα, καθώς και για την πληρωμή εκκρεμών αιτήσεων. Η πιθανότερη ημερομηνία καταβολής των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ είναι η Τρίτη 20 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html