Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Συνελήφθη ο ληστής της Eurobank Φαληρακίου (αποκαλυπτικές φώτο)


Συνελήφθη, πριν λίγη ώρα, από αστυνομικούς της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, ο ληστής της Eurobank στο Φαληράκι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για τον ημεδαπό,  Χ.Μ. του Ι, 30 ετών  κάτοικο Αφάντου, ο οποίος ταυτοποιήθηκε, από το βιντεοληπτικό υλικό που είχε στη διάθεσή της η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Συνελήφθη στο σπίτι του κοντά στο Γκόλφ Αφάντου , όπου και βρέθηκαν τα κλοπιμαία.

Πιο συγκεκριμένα ο 30χρονος, ύψους 1,65 μέτρων περίπου, εύσωμος με μούσια, φορώντας μαύρο καπέλο, αθλητικά παπούτσια και μαύρη φόρμα στα πλάγια της οποίας υπήρχε μια άσπρη ρίγα και σκουρόχρωμο μπουφάν, εισήλθε περί ώραν 13.44 στο υποκατάστημα της τράπεζας στην περιοχή «Πλάτανος» στο Φαληράκι, επί της Εθνικής Οδού Ρόδου – Λίνδου.


Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που στο συγκεκριμένο υποκατάστημα της τράπεζας έγινε ληστεία.
Πιο συγκεκριμένα την 6η Αυγούστου 2010 δράστης ύψους 1.80 μέτρων περίπου, με ξυρισμένο κεφάλι, μεσαίου βάρους, φορώντας μαύρο δερμάτινο μπουφάν, μαύρα γυαλιά, γάντια, και σκουρόχρωμο παντελόνι βρισκόταν περί ώραν 12.10 στον Προφήτη Αμώς κοντά στην παραλία των γυμνιστών, στο Φαληράκι και παραμόνευε.
Από τον δρόμο που δεν έχει μεγάλη κυκλοφορία πέρασε ένα ζευγάρι Ιταλών τουριστών που φορούσαν μαγιό, επιβαίνοντες σε ενοικιαζόμενο μοτοποδήλατο μικρού κυβισμού τύπου Gillera Runner και με αριθμό πινακίδας ΤΟΜ2674 το οποίο είχαν μισθώσει από την επιχείρηση ενοικιαζομένων της περιοχής με την επωνυμία Jannis. O δράστης ακινητοποίησε το όχημα κραδαίνοντας το πιστόλι, το οποίο και περιέγραψαν ως αεροβόλο οι δύο αλλοδαποί, θύματα της πρώτης ληστείας που διέπραξε, τους είπε να κατέβουν από το μοτοποδήλατο γιατί το θέλει για να ληστέψει τράπεζα!! Πήρε το κράνος του οδηγού για να καλύψει το ξυρισμένο κεφάλι του και εξαφανίστηκε!
Οι Ιταλοί, που κατέθεσαν ότι ο δράστης μιλούσε πολύ καλά την αγγλική γλώσσα, κατήγγειλαν λίγη ώρα αργότερα την κλοπή του μοτοποδηλάτου.
Εν συνεχεία ο δράστης κατευθύνθηκε στο ίδιο υποκατάστημα της Eurobank, εισήλθε, φορώντας το κλεμμένο κράνος εντός της τράπεζας και σε άπταιστα Ελληνικά αφού ενημέρωσε για τη ληστεία κραδαίνοντας το πιστόλι κατευθύνθηκε στο πρώτο ταμείο.
Την στιγμή εκείνη στο κατάστημα ευρίσκοντο 7,,,,ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ


 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html