Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Απειλεί ο Σώρρας. "Θα γονατίσουν μπροστά μου τα καθίκια"βιντεο




Η δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα, άνοιξε τον “ασκό του Αιόλου” και για την περίπτωση του Αρτέμη Σώρρα, του ανθρώπου που είναι έτοιμος (εδώ και χρόνια) να ξεχρεώσει το δημόσιο χρέος της χώρας με τα 600 δις που έχει καταθέσει και τα 2,8 τρισεκατομμύρια που διαχειρίζεται, περισσότερα δηλαδή απ' όσα διαθέτουν μαζί οι 10 πλουσιότεροι άνθρωποι του πλανήτη.

Ο επικεφαλής της “Ελλήνων Συνέλευσις” έχει συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας κυρίως λόγο του γεγονότος πως ο γεμάτος αντιφάσεις, στρεψοδικίες, ανακρίβειες, ενίοτε και μεταφυσικός λόγος του έχει γίνει πιστευτός από μερικές χιλιάδες συμπολιτών μας, που τον ακολουθούν.

Μιλώντας στην εφημερίδα, Real News, ο Αρτέμης Σώρρας, αναφέρει σχετικά με τα απίθανα ποσά που ισχυρίζεται πως έχει “Ο κόσμος ξεχρεώνει με δικά του λεφτά. Από το 2012 τα εξακόσια δισεκατομμύρια έχουν μπει στον κυρίαρχο ελληνικό λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας και ανήκουν σε κάθε Έλληνα. Γίνεται μια εντολή εξουσιοδότησης, με την οποία ο πολίτης πληρώνει.”

Όσο για τα χρήματα, που αναγκάζονται να πληρώσουν οι πολίτες που επιλέγουν να ακολουθήσουν την “συμβουλή” του Αρτέμη Σώρρα, ο ίδιος αναφέρει: “Τα χρήματα είναι για τον δικαστικό επιμελητή, δεν τα παίρνουμε εμείς. Πάντα όλη μου τη ζωή, με χτυπούσαν. Από τότε που εμφανίστηκα και πήγα στους κραταιούς, στους τότε κραταιούς του '12, στον Άρειο Πάγο, στη Βουλή και είπα, πριν μπείτε στο τρίτο μνημόνιο, ελάτε να ξεμπερδέψουμε με το χρέος της Ελλάδας. Το '12 είχαν στοχεύσει να πτωχεύσουν την Ελλάδα. Όλα αυτά τα ζώα που νομίζετε ότι είναι ελίτ στον πλανήτη είναι ζώα, είναι φοβισμένα ανθρωπάκια, που στο τέλος είναι τόσο φοβισμένα που θα έχουν φύγει μέχρι να περάσω. Και θέλω να περάσω και την παγκόσμια κυβέρνηση και την παγκόσμια θρησκεία.”

Για το θέμα, της δολοφονίας της Θώμης Κουμπούρα, από πρώην μέλος της οργάνωσης, ο επικεφαλής της “Ελλήνων Συνέλευσις”, αναφέρει: “Η δολοφονία ήταν μια αφορμή να χρεώσουν την “Ελλήνων Συνέλευσις”. Αν έρθουν 10 μασόνοι που μας μισούν να ανοίξουν γραφείο, δεν μπορούμε να τους πούμε “όχι”. Αυτόν (σ.σ. τον Μπαλαντίνα) τον στείλαμε στον διάολο, τον διώξαμε. Για τη Θώμη λυπάμαι πάρα πολύ. Και για τους δύο λυπάμαι, γιατί ο ένας είναι στη φυλακή και ο άλλος στο χώμα, αν και δεν ξέρουμε τι έγινε γιατί δεν έχει βρεθεί το όπλο. Άρα όταν δεν έχεις όπλο και βρεθεί ένας τρελός να πει “τη σκότωσα”, δεν σημαίνει ότι το έκανε. Μπορεί και να μην είναι αυτός. Είναι μια τρελή ομολογία, η οποία είτε κάποιον έτσι βολεύει, είτε τελικά είναι ποτισμένος με τόσα χάπια και φάρμακα, που μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Είμαστε σαν τα σπίτια με τα κόκκινα φωτάκια. Όλοι έρχονται να μας πούνε και να διαβάλλουν”.

Πολλοί είναι οι πρώην συνεργάτες του, που τον έχουν κατηγορήσει για υπεξαίρεση χρημάτων. Για τον πρώην δικογόρο και κουμπάρου, απαντά με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς: “Οι προδοσίες είναι μέσα από τον κύκλο σου. Οι μεγάλοι άσπονδοι εχθροί μου δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα, μόνο με σέβονται. Αυτός που θα με προδώσει θα είναι κοντά σε μένα. Ο γυφτοκούμπαρος, έτσι τον λέω εγώ – ξέρεις η ψείρα και η βλαχιά είναι στον γιακά, δεν βγαίνει ποτέ – είναι 30 χρόνια δικηγόρος μου και κουμπάρος μου. Όταν τον γνώρισα, ο πατέρας μου ήταν εργολάβος, αυτός ένα φτωχόπαιδο από την Ακολη. Ήμουν 18 ετών και είχα εργολαβική εταιρεία δική μου. Αυτός ο κουμπάρος ήρθε στην οικογένεια Σώρρα και πήρε μεγάλες δουλειές.

Στο ίδιο μοτίβο και η απάντησή του για τον πρώην συνεταίρο του – ο οποίος τον κατηγορεί για υπεξαίρεση 95.000 ευρώ- Γρηγόρη Δόση: “Είναι ο διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία της γυναίκας μου. Έκλεβε το πελατολόγιο, χρωστάει στη γυναίκα μου 70.000 ευρώ και κάποια στιγμή πήγαν όλα στο διάολο.”

Ο Αρτέμης Σώρρας, απαρνείται τον δήθεν “αρχιεπίσκοπο Ρωμανίας” Δημήτρη Λιαρόπουλο, τον οποίο η επίσημη εκκλησία δεν αναγνωρίζει και παλιότερα παρευρισκόταν σε εκδήλωσεις της “Ελλήνων Συνέλευσις”.“Υπάρχει περίπτωση να έχει στολή παπά και να είναι μαζί μας; Ο Λιαρόπουλος είναι ένας πράκτορας των εβραίων και των σιωνιστών.”

Με αγοραίο ύφος και χαρακτηρισμούς, ο Αρτέμης Σώρρας, αναφέρεται και στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Πήγα και του είπα, ρε παπά, ξέρεις ότι είσαι αντιπρόεδρος της Εθνικής και τώρα έχουμε πρόβλημα με την Εθνική; Μου λέει, όχι παιδί μου, δεν το ξέρω. Και ως αντιπρόεδρος του λέω, επειδή βαριέσαι και είσαι και λίγο μεγάλος, δεν με κάνεις εμένα εκπρόσωπο, να πάω να καθαρίσω το μαγαζί με τις μετοχές μου, να τα βρω και να σου δώσω κι εσένα μια μετοχή, έτσι για τους πιστούς; Την απάντηση την είδατε, ότι δεν μπορεί να την πάρει γιατί δεν έχω πληρώσει την εφορία. Ποια; Η εκκλησία, η εβραιοεκκλησία που δεν έχει πληρώσει ποτέ εφορία. Πόσο ρατσισμό κάνουν στους Έλληνές μου; Στον λαό μου;”

Ερωτώμενος για τις καταγγελίες σε βάρος του για χρέη και αρχαιοκαπηλία, αρνείται πεισματικά να απαντήσει, μένοντας στο: “Να ασχοληθούμε με τίποτα σοβαρό. Εσείς οι δημοσιογράφοι στέκεστε σε ό,τι λέει ο κάθε κερατάς.

Με τον βερμπαλισμό που τον διακρίνει, ο Αρτέμης Σώρρας, προεξοφλεί και την τύχη του μορφώματός του στις εκλογές: “Όχι μόνο θα κατέβω, αλλά θα πάρω την Ελλάδα με κάθετη κυριαρχία. Οι επόμενες εκλογές είναι των Ελλήνων. Τα ποσοστά μας είναι τεράστια, πριν από ενάμιση μήνα ήμασταν στο 35%. Μεγάλη πολυτέλεια για μένα θα είναι η απελευθέρωση της Ελλάδας. Όλα τα καθίκια απέναντι στον ελληνικό λαό θα τα βάλω να γονατίσουν. Αυτό είναι τεράστια ικανοποίηση. Θα σπαταλήσω τη μεγαλοπρέπειά μου γι αυτούς, θα το κάνω.

Για τις επιθέσεις στα γραφεία του, αλλά και στον ίδιο, απαντά: “Μου έχουν σπάσει 105 γραφεία. Έγινε απόπειρα δολοφονίας μου στη Θεσσαλονίκη τον Οκτώβριο. Τριάντα άτομα έσπασαν το μαγαζί μου, επιτέθηκαν με πέτρες, καρέκλες και μαχαίρια. Υπάρχει μια τεράστια οργάνωση εγκληματική, η οποία κυνηγάει την “Ελλήνων Συνέλευσις

Παρότι – κατά δήλωσή του- τρισεκατομμυριούχος, δεν θα έδινε δανεικά σε κάποιον που θα του ζητούσε κι αυτό γιατί: “Δεν υπάρχει περίπτωση να του δώσω λεφτά, θα τον πάρω στη δουλειά. Αν κάποιος πεινάει και του δώσεις να φάει ψάρι, την άλλη μέρα θα ξαναπεινάσει. Πρέπει να τον μάθεις να ψαρεύει”.

Για τον πολυσυζητημένο, όρκο της οργάνωσής του στη... συμπαντική συνειδητότητα, δηλώνει: “Ορκιζόμαστε με το που βαφτιζόμαστε, μας βάζουν και ορκιζόμαστε 6 μηνών, αν είναι δυνατόν, τα ζώα... Νονός σημαίνει μαφιόζος, μπράβος, τι στο διάολο, άλλο σημαίνει νονός; Όλη η μαφία έχει έναν νονό και όλοι οι κερατάδες εδώ μέσα έχουν από έναν κουμπάρο και κουμπαριές.



Οι εξωφρενικοί ισχυρισμοί Σώρρα όμως, δεν σταματούν ούτε στο πόσο χρήματα διαθέτει, ούτε στο ποσοστό που θα καταγράψει η “Ελλήνων Συνέλευσις”. Φυλάει έναν ακόμα, για τους πρόσφυγες με τα χιλιάδες ευρώ στην κατοχή τους (που όμως επιλέγουν να μένουν σε καταυλισμούς;) “Έχουμε μια λίστα με 97 διαφορετικές φυλές. Δεν έρχονται μόνοι τους, τους φέρνουνε. Έχουν όλοι χρήματα. Έχουμε ένα περίπτερο που έχουμε τραβήξει τουλάχιστον 160' βίντεο, στο οποίο όλοι οι λαθρομετανάστες είναι φορτωμένοι με 500άρικα. Έχουμε ένα περίπτερο που ο καθένας μπαίνει μόνο με πεντακοσάρικο και παίρνει πράγματα. Έχουμε πιάσει μετανάστες που έχουν 150 χιλιάρικα. Έχουμε από ένα νοσοκομείο τουλάχιστον 15 βίντεο, που μετανάστες έχουν 150.000, 60.000, 70.000, 80.000 ευρώ πάνω τους, χρήματα που ο Έλληνας ποτέ δεν θα τα είχε. Η Ελλήνων Πολιτεία θα ψάξει όλα τα στοιχεία. Από που έρχεσαι, γιατί ήρθες...”

ΠΗΓΗ: Real News


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2017/01/blog-post_817.html#ixzz4VmwcjuXI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html