Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Το όργιο ήταν τελικά ο υπουργός που τραυματίστηκε κάνοντας σκι στις Άλπεις!φωτό



ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ,,,ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ !!!

Στο χειρουργείο βρίσκεται ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Πάνος Καμμένος όπου αναμένεται να χειρουργηθεί στην αριστερή κλείδα στο σημείο ενώσεώς της με την ωμοπλάτη, λόγω του ατυχήματος που στις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του στις Άλπεις.
Σύμφωνα με το ereportaz.gr το ατύχημα, προήλθε, κατά την διάρκεια που ο υπουργός έκανε
σκι! Το αποτέλεσμα της προσπάθειας ήταν μια μεγαλοπρεπέστατη τούμπα η οποία όμως του προκάλεσε κακώσεις στην κλείδα και τα πλευρά.
Σήμερα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας προχώρησε σε λεπτομερείς εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του, και αργότερα να προχωρήσει στις κατάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις.
Αυτός είναι ο λόγος που ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. απουσίαζε από την πολιτική επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες και εμφανίστηκε μόνο μία στιγμή δίπλα στον Πρωθυπουργό, σύμφωνα με το ereportaz.gr, την συγκεκριμένη μέρα είχε πάρει πολλά παυσίπονα για να μπορέσει να σταθεί όρθιος.


πηγη thecaller.gr



φωτογραφία απο το Παρατηρητήριο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html