Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Επείγον ψήφισμα!!– Τα πυρηνικά του Τραμπ!Με μια υπογραφήο Ομπάμα μπορεί να εμποδίσει τον Τραμπ να ξεκινήσει πυρηνικό πόλεμο, αλλά του μένουν μόνο 48 ώρες. Και μπορεί να το κάνει αν δεχτεί τώρα τεράστια παγκόσμια πίεση. Υπόγραψε και διάδωσέ το παντού: 

ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΕΔΩ
Αγαπημένοι φίλοι και φίλες,

Το πιο τρομακτικό χαρακτηριστικό του Τραμπ είναι πως είναι απρόβλεπτος. Και αν αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τα πυρηνικά όπλα των ΗΠΑ, κανείς δεν τον σταματά.  

Αν ο πρόεδρος δώσει το «ΟΚ!», μέσα σε 4' έχει γίνει εκτόξευση. Αυτός ο παρανοϊκός κανόνας ισχύει από τον Ψυχρό Πόλεμο. Γι' αυτό και ο Ομπάμα, όταν εκλέχθηκε, είπε ότι είναι επικίνδυνος και ότι θα τον άλλαζε.  

Όμως, αν δεν αλλάξει τον κανόνα μέσα στις επόμενες 48 ώρες, παραδίδει την ασφάλειά μας στο έλεος του ανισόρροπου Τραμπ.
 Του απομένουν 2 μέρες στην εξουσία και έχει πολλά στο κεφάλι του. Χωρίς παγκόσμια πίεση, δε θα αφιερώσει χρόνο σε αυτό το θέμα. Πολλοί αξιόλογοι πολιτικοί και ειδικοί σε θέματα άμυνας στηρίζουν ήδη την έκκληση. Αν τώρα συγκεντρώσουμε εκατομμύρια υπογραφές και τις παραδώσουμε στην Ουάσινγκτον δημιουργώντας ντόρο, μπορούμε να κάνουμε το ζήτημα πρώτη είδηση στα ΜΜΕ των ΗΠΑ, την τελευταία βδομάδα προεδρίας του Ομπάμα.

Πρέπει όμως να κινηθούμε ΓΡΗΓΟΡΑ. Πρόσθεσε το όνομά σου και διάδωσε την επείγουσα εκστρατεία στα κοινωνικά δίκτυα:

Υπόγραψε εδώ ενάντια στα πυρηνικά του Τραμπ!

Σε περίπτωση κατάστασης συναγερμού, ο πρόεδρος των ΗΠΑ μπορεί να εκτοξεύσει μέσα σε λίγα λεπτά πυρηνικά όπλα 20 φορές ισχυρότερα από αυτά της Χιροσίμα. Αρκεί ένας ψεύτικος συναγερμός ή ένα ανθρώπινο λάθος και τίποτα δε θα μπορεί να σταματήσει τον πρόεδρο αν αποφασίσει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά.  

Θα ήταν τρελό να το κάνει κάποιος, αλλά με τον Τραμπ στην εξουσία έχουμε κάθε λόγο να ανησυχούμε.
 Έχει δείξει τρομερή ανευθυνότητα και απερισκεψία ως προς το ζήτημα των πυρηνικών όπλων. Πρόσφατα ρώτησε ένα σύμβουλο «γιατί οι ΗΠΑ να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα;», ενώ δήλωσε ότι θα ξεκινήσει κούρσα πυρηνικού εξοπλισμού!  

Αν ο Ομπάμα υπογράψει τώρα, ο Τραμπ δε θα μπορεί εύκολα να ανατρέψει αυτή την απόφαση. Είναι περισσότερο από προφανές ότι πρέπει να δοθεί τέλος σε έναν τόσο επικίνδυνο και καταστροφικό κανονισμό. Πρόσθεσε το όνομά σου και διάδωσε την εκστρατεία για να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη παγκόσμια έκκληση. Ο Ομπάμα έχει μόνο 48 ώρες για να λάβει μέτρα:

Υπόγραψε εδώ ενάντια στα πυρηνικά του Τραμπ!
Το κίνημά μας έχει πρωτοστατήσει στον αγώνα για έναν ασφαλή και ειρηνικό κόσμο. Τώρα το δάχτυλο του Τραμπ βρίσκεται στο κουμπί των πυρηνικών όπλων, απειλώντας όλα αυτά για τα οποία έχουμε μοχθήσει. Ας κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αποτρέψουμε την πυρηνική καταστροφή.  

Με ελπίδα και αποφασιστικότητα,
Danny, Mais, Mia, Allison, Joseph και όλη η ομάδα του Avaaz  

Περισσότερες πληροφορίες:  

Πούτιν-Τραμπ προαναγγέλλουν κούρσα πυρηνικών εξοπλισμών – Euronews
http://gr.euronews.com/2016/12/22/trump-and-putin-call-for-stronger-nuclear-forces  

Η τελευταία ευκαιρία του Ομπάμα για να μειώσει τον κίνδυνο μιας πυρηνικής καταστροφής (στα Αγγλικά) – Politico
http://www.politico.com/agenda/story/2017/01/obama-last-chance-reduce-risk-nuclear-disaster-000267

«Ολοκληρωτική καταστροφή»: Οι ειδικοί λένε ότι η θέση του Ντόναλντ Τραμπ για τη διάδοση των πυρηνικών μπορεί να αποβεί καταστροφική (στα Αγγλικά) – Business Insider
http://www.businessinsider.com/experts-blast-donald-trumps-nuclear-proliferation-statements-2016-3 

Μήπως ο Ντόναλντ Τραμπ πιστεύει ότι ο πυρηνικός πόλεμος είναι αναπόφευκτος; (στα Αγγλικά) – Mother Jones
http://www.motherjones.com/politics/2016/12/donald-trump-nuclear-war-weapons-inevitable  

Ο Μπαράκ Ομπάμα καλείται να αφαιρέσει τα πυρηνικά όπλα από την κατάσταση συναγερμού για να εμποδίσει τον Ντόναλντ Τραμπ να «ανατινάξει τον πλανήτη» (στα Αγγλικά) – Independent
http://www.independent.co.uk/news/people/donald-trump-nuclear-weapons-barack-obama-urged-high-alert-a7513971.html
Το Avaaz είναι το μεγαλύτερο κίνημα πολιτών με 44 εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο
. Αναλαμβάνουμε δράση για να διασφαλίσουμε ότι οι απόψεις και οι αξίες των λαών του κόσμου βρίσκονται στο επίκεντρο των παγκόσμιων πολιτικών αποφάσεων. Η λέξη ‘Avaaz’ σημαίνει ‘φωνή’ ή ‘τραγούδι’ σε πολλές γλώσσες. Τα μέλη του Avaaz βρίσκονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη και η ομάδα μας είναι διασκορπισμένη σε 18 χώρες και 6 ηπείρους, και λειτουργεί σε 17 γλώσσες. Μάθε περισσότερα για τις μεγαλύτερες εκστρατείες του Avaaz εδώ, ή βρες μας στο Facebook και το Twitter.

Λαμβάνεις αυτό το email επειδή στις 2013-04-02 υπέγραψες το ψήφισμα "Community Petitions Site" χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email:Nektron444@gmail.com.
Για να βεβαιωθείς ότι τα emails από το Avaaz εμφανίζονται στα εισερχόμενά σου, παρακαλούμε πρόσθεσε το avaaz@avaaz.org στις επαφές σου. Αν θέλεις να αλλάξεις το email σου, τη γλώσσα ή άλλα στοιχεία σου επικοινώνησε μαζί μας ή αν θέλεις να σταματήσεις να λαμβάνεις emails κάνε κλικ εδώ.


Αν θέλεις να επικοινωνήσεις με το Avaaz, μην απαντήσεις σε αυτό το email. Γράψε μας μέσω του συνδέσμου: www.avaaz.org/el/contact.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html