Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΡΟΔΟΣ!! EUROBANK: ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΨΗΣ! ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ !!! ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΑΣ;




Δεν δύναται να λάβουμε απόφαση για εκποιήσεις περιουσιακών μας στοιχείων  πλέον απο μόνοι μας, διότι είμαστε υπο εποπτεία  .αυτή ήταν η δήλωση η οποία διέρρευσε  απο  την τελευταία συνάντηση του Δ.Σ της τραπέζης για την εκποίηση
του ξενοδοχείου Καψής.

Όπως γίνετε αντιληπτό με αυτή τους δήλωση, φαίνεται και η κατάσταση που  επικρατεί στην eurobank και στις εγχώριες  συστημικές και μόνον, τράπεζες της πατρίδος .
Με άλλα λόγια τα πλειοψηφικά μετοχικά κεφάλαια ελέγχονται απο την κεντρική  ευρωπαϊκή τράπεζα τους δανειστές η αν θέλετε απ' την τρόϊκα,  !!
 Ανακεφαλαιώνοντας η τράπεζα eurobank ergasias έχει χάσει τον έλεγχο της διοικήσεως {management} και το χαρτοφυλάκιο  , παραμένοντας  μεγαλομέτοχος της τάξεως του 23% και "επόπτης" στις εξελίξεις.


Νέοι παίκτες στο προσκήνιο  λίγο πρίν την τελική συμφωνία με τον Ρόδιο επενδυτή Φίλιππα Σταματιάδη.
 Πράγματι εμφανίστηκαν νέοι παίκτες στο διαπραγματευτικό τραπέζι, ο  Πέτρος Ηλιόπουλος  ομογενής από τον Καναδά .που κατάθεσε προσφορά την τελευταία στιγμή,ο οποίος προχωρά σε επένδυση της τάξης των 42 εκατ.,  στην περιοχή του Δήμου Σπάρτης, σε γήπεδο συνολικής επιφάνειας 278.000 τ.μ. και θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο πέντε αστέρων, δυναμικότητας 271 κλινών, με 36 τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες, δυναμικότητας 72 κλινών, ο οποίος με Καναδικές κυβερνητικές πλάτες έτρεξε ως γύπας να μαχλήσει το ψοφίμι της εποπτευμένης τράπεζας eurobank ergasias.

 Επίσης ο Ιωάννης Δασκαλαντωνάκης έκανε την "δημοσιογραφική του εμφάνιση",  υιός του Ιδρυτή των ξενοδοχείων Crecotel  από την Κρήτη, με τα γνωστά ευτράπελα της οικογενειακής εταιρίας ΕΔΩ , εμφανίζεται ενδυναμωμένος οικονομικά, μάλλον με τις πλάτες των Γερμανών βλέπε TUI, ωστόσο η εμφάνιση του αυτή στον  διαγωνισμό για το Καψής φανερώνετε στα μάτια αυτων που ξέρουν ως φιακία, και δεν προβληματίζει κανέναν απο τους αντιπάλους.  
Ο όμιλος Γ. Τ. Δασκαλαντωνάκη "διαχειρίζεται" το Sheraton Sofia Hotel Balkan και το Metropol Palace στο Βελιγράδι, που συνδέονται με το όμιλο  των Luxury Collection Hotels  Resorts, του ομίλου της Starwood που ελέγχει τα ξενοδοχεία St. Regis -The Luxury Collection W Hotels-Sheraton-και άλλα,  δηλαδή είναι μεσάζοντας και διαχειριστής των αλλοδαπών απο Αμερική.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες   απ'τον στενό κύκλο του Φίλιππα Σταματιάδη ο Ρόδιος επενδυτής δεν εγκαταλείπει τον αγώνα, παρότι  ο λόγος για τον οποίο η τράπεζα eurobank δεν έπαιρνε  απόφαση γνωστοποιήθηκε, ετοιμάζεται για την τελική μάχη, σε ευρωπαίκο επίπεδο αυτή τη φορά.







1 σχόλιο:

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html