Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Μεγάλη απογοήτευση στην Ουάσιγκτον: Δεν θα κάνει την -9 ημερών- ''περιοδεία'' του στις ΗΠΑ ο υφυπ. Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης




Η προαναγγελθείσα από τον ίδιον ''περιοδεία'' 9 ημερών σε Νέα Υόρκη και Ουάσιγκτον (χωρίς λόγο και σκοπό) γιά τα τέλη Ιανουαρίου 2017, ματαιώθηκε τελικά. Και φταίει το ''ΚΑΛΑΜΙ''

επειδή είχε δημοσιεύσει την σχετική ''είδηση''. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο υπουργός Εξωτερικών -και απόγονος του Παλαιών Πατρών Γερμανού- Ν. Κοτζιάς, να ζητήσει από τον υφυπουργό του, να ''κοντύνει'' την περιοδεία στις 4 ημέρες, διαισθανόμενος ότι, είναι που είναι ''ρόμπες'' ως υπουργείο αλόγιστης σπατάλης, δεν υπάρχει λόγος να γίνονται μεγαλύτερες ''ρόμπες''.
'Ενας άλλος λόγος ήταν γιά να μην δυσαρεστηθεί ο έτερος των υφυπουργών Τ. Κουίκ, που μονοπωλεί τα ταξίδια στο εξωτερικό, αλλά όχι -ακόμα- 9 ημερών το καθένα (αν και το ταξίδι στις ΗΠΑ αρχές Ιανουαρίου '17 το είχε αρχικά προγραμματίσει γιά 9 ημέρες). Και δυσαρέσκεια των μόνιμα ταξιδευτών στο εξωτερικό ΑΝΕΛ-ικών, με κρατικό χρήμα (''λεφτά υπάρχουν''), μπορεί να έχει επίπτωση και να πέσει η κυβέρνηση, ειδικά αν πουν και στον Π. Καμμένο να περιορίσει τα συνηθισμένα ταξίδια του (βασικά στις ΗΠΑ, όπου του κάνουν ''πλάκα'', επειδή τα τελευταία δύο χρόνια, ουδείς Αμερικανός υπουργός θέλει να τον συναντήσει και ''έχει σκάσει'' ο υπουργός 'Αμυνας), με το ''πρωθυπουργικό αεροσκάφος'', έτσι γιά ''βόλτα'' και θυμώσουν οι ΑΝΕΛ-ηδες.
Η ματαίωση της επίσκεψης Αμανατίδη στις ΗΠΑ, μάθαμε ότι δημιούργησε δυσαρέσκεια, στον Λευκό Οίκο, στα καλά εστιατόρια Νέας Υόρκης και στους... Πόντιους. Η ματαίωση της ''περιοδείας'', έχει ως αποτέλεσμα, ''αξιωματούχοι'' της κυβέρνησης Τραμπ και η Ομογένεια, να στερηθούν της παρουσίας και βαθυστόχαστης πολιτικής σκέψης του υφυπ. Εξωτερικών Ελλάδας, του κ. Γιάννη Αμανατίδη.
«'Eξεστιν τοις ΑΝΕΛ-ίοις ασχημονείν»''ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ'': Οι τουριστικές περιπλανήσεις της κ. Ελ. Κουντουρά, σε Νέα Υόρκη και Σικάγο
Εννέα ημέρες στις ΗΠΑ (πάλι) γιά... ''τουρισμό'' με κρατικό χρήμα. Οι ''επαφές'' με... ''παράγοντες της Ομογένειας'' και λοιπά πανηγύρια, βαφτίστηκαν ''προώθηση του τουρισμού στις ΗΠΑ''. Κι ενώ διαβάζουμε και ακούμε τα γνωστά-συνηθισμένα, γιά ''επαφές με μεγάλους tour operators'(γιά την δημιουργία εντυπώσεων), ουδέποτε ανακοινώνεται ΠΟΙΟΙ είναι και πότε ''συναντήθηκαν'' με την υπουργό... (Δευτέρα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html