Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Θα προσφέρουν μεγάλη υπηρεσία στον απόδημο Ελληνισμό αν πάψουν να ασχολούνται μαζί του, Κουίκ και Κόκκινος




Στην ''Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού'' του υπουργείου Εξωτερικών, έχουν ''ξεφύγει'' πολύ
Διαβάστε (και συγκρατηθείτε): «Η αντιπροσωπεία της Πα.Δ.Ε.Ε. (σημ.: πολιτειακοί πολιτικοί ελληνικής καταγωγής από άλλες χώρες, που η Βουλή πληρώνει τα συχνά τουριστικά ταξίδια τους
στην Ελλάδα, οι οποίοι ΔΕΝ έχουν άμεση σχέση-επαφή με την Ομογένεια) ενημερώθηκε από την ηγεσία της ΓΓΑΕ για την προσπάθεια, η οποία καταβάλλεται σε συνεργασία με τον Υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για τον Απόδημο Ελληνισμό κ. Τέρενς Κουίκ, αποσκοπώντας στον συντονισμό συνεργειών της εθνικής διασποράς της Ελλάδας με τις εθνικές διασπορές της Κύπρου και της Αιγύπτου καθώς και της Ελληνικής διασποράς με εκείνες του Ισραήλ και της Αιγύπτου»... (ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ).
(Σημ.: Αυτό το ''συντονισμό συνεργειών'' σε ποιά βοϊδοσχολή το διδαχτήκατε;;;)
Σε απλά ελληνικά, οι γραφικοί: Τέρενς Κουίκ, που ως υφυπουργός είναι αρμόδιος γιά την Γεν. Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού (ΓΓΑΕ) και όχι γιά τον ''απόδημο Ελληνισμό'' και Μιχ. Κόκκινος, διευθυντής της άχρηστης ΓΓΑΕ, στον ύπνο τους ή στον ξύπνιο τους, θα...''συντονίσουν την εθνική διασπορά της Ελλάδας'' και θα συντονίσουν, επίσης, την ''συνεργασία'' της με τις ''εθνικές διασπορές'' άλλων χωρών.
Την ''εθνική διασπορά'' μας, την ρώτησαν; Και ποιοί νομίζουν ότι είναι αυτοί, που ομιλούν γιά λογαριασμό του απόδημου Ελληνισμού, γιά τον οποίον έχουν εντυπωσιακή άγνοια; Ειδικά αυτοί οι δύο είναι τόσο πολύ άσχετοι και άχρηστοι, που δεν μπορούν να συτονιστούν μεταξύ τους, ούτε να συντονίσουν τις ''λαμογιές'' στην -ουσιαστικά- ανύπαρκτη ΓΓΑΕ.
Δηλαδή, αν καταλάβαμε καλά, ο Κουίκ και ο Κόκκινος, ως αυτόκλητοι ''παγκόσμιοι αρχηγοί της Ομογένειας'', θα ''μας συντονίσουν'' εμάς τους απόδημους 'Ελληνες γιά να ''συνεργαστούμε'' με τους απόδημους π.χ. Αιγύπτου, όταν δεν μπορούμε να συνεργαστούμε με το σάπιο κράτος της Αθήνας και τους γελοίους πολιτικούς του. Αν πιστεύουν κάτι τέτοιο, τότε ωμά λέμε ότι χρειάζονται ψυχίατρο. Επειδή, ειδικά αυτοί οι δύο, ούτε το καφενείο του υπουργείου μπορούν να συντονίσουν, ούτε να συντονιστούν μεταξύ τους. Και οι δύο, το μόνο που κάνουν είναι να εξαπολύουν συχνά ΒΛΑΚΕΙΕΣ, υπό τύπο ''δηλώσεων'', απλά γιά να ''ακούγονται'', που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και να χρησιμοποιούν τα χρήματα της ΓΓΑΕ γιά τα ταξίδια τους. Και φυσικά η Ομογένεια, γελά με τα χάλια τους και τις γραφικότητές τους. Kουίκ, Κόκκινος και ΓΓΑΕ, έχουν αποδείξει, χωρίς την παραμικρή αμφιβολία, ότι είναι ''ρωποπερπερήθρες'', ΑΝΙΚΑΝΟΙ γιά να κάνουν οτιδήποτε καλό, που να έχει σχέση με τον απόδημο Ελληνισμό. Και οι ''πορδές'' τους, υπό τύπο ''βαρύγδουπων δηλώσεων και εξαγγελιών'' δεν είναι ΕΡΓΟ. Είναι μόλυνση.
Κύριε Κοτζιά, πότε θα προσλάβεις ψυχίατρους στο υπουργείο σου;;;

Αν οι γραφικοί Κουίκ και Κόκκινος θέλουν να ασχοληθούν με κάτι σοβαρό (αν και αμφιβάλουμε, εξαιτίας ανικανότητας) εδώ το αντικείμενο:
Ελλάδα και Απόδημος Ελληνισμός: Προτάσεις γιά οργάνωση-προτεραιότητες Ομογένειας ΗΠΑ... (Το κείμενο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html