Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

ΤΡΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ! Τι τους είπε για τα 600 δισ. – «Αλοίμονο σε όποιον Ευρωπαίο…» (ΒΙΝΤΕΟ)Μέχρι τη Γερμανία έφτασε η φήμη του Αρτέμη Σώρρα!

Σε συνέντευξή του στο κρατικό ΄τηλεοπτικό κανάλι, ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσης» επέμεινε ότι τα 600 δισ υπάρχουν ενώ δήλωσε κατηγορηματικά πως θα ελέγξει τα κρατικά ταμεία όλης της Ευρώπης «μέχρι το τελευταίο σεντς και ότι έχουν κάνει αλοίμονό τους», λέει χαρακτηριστικά εξοργισμένος:

«Που είναι το ψέμμα πλαστογράφησα εγώ όλο τον πλανήτη», δηλώνει στον σαστισμένο Γερμανό δημοσιογράφο που σχολιάζει πως αν δεν ακούγεται σοβαρό αλλά αστείο, ο Αρτέμης Σώρρα είναι για πολλούς Έλληνες κάτι σαν Μεσσίας και θέλει να αναλάβει την εξουσία.

Ο δημοσιογράφος στο ρεπορτάζ αναφέρει επίσης, ότι ο Σώρρας θέλει να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας και για αυτό έχει υποσχεθεί να ξεπληρώσει το χρέος της χώρας με την ιδιωτική του περιουσία. Ωστόσο, αναφέρει ο δημοσιογράφος, υπάρχει ένα πρόβλημα… Κανείς δεν ξέρει που θα βρει τα λεφτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html