Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

ΒΟΜΒΑ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΙΑΛΥΣΟΥ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ !!!!


Μεθυσμένος εντοπίστηκε να οδηγεί ο νέος Πρόξενος της Τουρκία στη Ρόδο, το Σάββατο 4 Μαρτίου, σύμφωνα με δημοσίευμα στο  dimokratiki.gr.   Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο πρόξενος επιβιβάστηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου μετά από
διασκέδαση σε μπαρ στο κέντρο της πόλης της Ρόδου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αλλά και θαμώνες του καταστήματος ο Πρόξενος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει.   
Όμως ο Τούρκος διπλωμάτης επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και ξεκίνησε για την Ιαλυσσό με πολίτες να ενημερώνουν την αστυνομία ότι πραγματοποιούσε επικίνδυνους ελιγμούς.   Αστυνομικοί από το ΑΤ Ιαλυσού εντόπισαν το όχημα και με ηχητικά σήματα το ακινητοποίησαν. Τότε διαπίστωσαν ότι οδηγός ήταν ο Πρόξενος της Τουρκίας, και αφού επίσης διαπίστωσαν ότι ήταν μεθυσμένος ειδοποίησαν αξιωματικό που τον οδήγησε  λόγο ασυλίας στο σπίτι του. 
Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html