Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Ματαίωση πλειστηριασμού λαϊκής περιουσίας. Θεσσαλονίκη. Οπαδοί του Σώρρα γελιοποιήθηκαν!



Το ρεπορτάζ –και το βίντεο που παραθέτουμε- για την σημερινή δυναμική και αποτελεσματική παρέμβαση του Συντονισμού Συλλογικοτήτων σε Ειρηνοδικείο της Θεσσαλονίκης μας έρχεται από την παρουσία του φίλου Χρήστου Αβραμίδη στο facebook.


Από κει πληροφορούμαστε ότι ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων μπλοκάρει πλειστηριασμό μικρού καταστήματος φτωχής γειτονιάς, που σχεδιαζόταν να καταλήξει σε τράπεζα.
Η ίδια ανταπόκριση μας γνωστοποιεί ότι αυτή η συλλογικότητα δεν παρεμβαίνει σε πλειστηριασμούς δύο βιομηχανικών χώρων με τον εκπρόσωπο της Ηλία Σμήλιο να εξηγεί τους λόγους:   «Υπερασπιζόμαστε λαϊκή κατοικία και περιουσία. Δεν ανακατευόμαστε σε καυγάδες καπιταλιστών. Ας βγάλουν τα μάτια τους».

Ετσι έχουμε σαν δεδομένο ότι ακόμα ένας πλειστηριασμός λαϊκής περιουσίας ματαιώθηκε.
Σύμφωνα με όσα είπαν εκπρόσωποι του Συντονισμού Συλλογικοτήτων την επόμενη βδομάδα οι κινητοποιήσεις θα γίνουν για να αποτραπούν οι 17 πλειστηριασμοί που έχει ανακοινώσει η τράπεζα Eurobank.

Επίσης, αξιοσημείωτη η στιγμή όπου ο Συντονισμός απεύθυνε κάλεσμα για μαζική συγκέντρωση συμπαράστασης για τους διωκόμενους των Σκουριών, όταν δικάζονται στις 13 Μάρτη.   

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στα δικαστήρια παρουσιάστηκαν οπαδοί του Σώρα προσπαθώντας να σώσουν βιομηχανικό χώρο. Ουσιαστικά απωθήθηκαν απ’ το κίνημα που είχε καταλάβει την αίθουσα και φώναζε συνθήματα με αντιφασιστικό περιεχόμενο, αλλά και ενάντια στον Σώρα και τους οπαδούς του. Τελικά τα μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις», κατέθεσαν μήνυση ενάντια στους συμβολαιογράφους που δεν δέχτηκαν χρεόγραφο του "Ηγέτη" για να εξοφληθεί το χρέος και να μην βγει σε πλειστηριασμό η βιομηχανία 



tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html