Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Η Νιγηρία εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία κατά των ΗΠΑ – Δεν είναι τρολιά, συνέβη

«Ταξιδιωτική οδηγία» κατά των ΗΠΑ «εξέδωσε» ο πρόεδρος της Νιγηρίας, λίγες ώρες μετά την υπογραφή του νέου μεταναστευτικού διατάγματος από τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, παρ’ ότι ο τελευταίος δεν συμπεριέλαβε στη λίστα του την
αφρικανική χώρα.Η προεδρία της Νιγηρίας κάλεσε τους πολίτες της χώρας να μην αποτολμήσουν ένα ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς η Ουάσιγκτον επιμένει στον αποκλεισμό πολιτών από μουσουλμανικές χώρες, δημιουργώντας ισχυρές εντάσεις σε όλον τον κόσμο.
Ο Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε απαγορευτικό για τους πολίτες από το Ιράν, τη Λιβύη, τη Σομαλία, τη Συρία, το Σουδάν και την Υεμένη.
Παρ’ ότι δεν συμπεριλήφθηκε η Νιγηρία, η ηγεσία της χώρας θεωρεί ότι στοχοποιούνται οι μουσουλμάνοι και προβλέπει επιπλέον «σιωπηρά»μέτρα για όλους όσοι φέρουν μουσουλμανικά ονόματα, ή ταξιδεύουν από μουσουλμανικές χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html