Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ...!!!!Ο "πολιτικά ορθός" φασισμός ξαναχτυπά. Αν στην Ισπανία, τολμήσεις να πεις κάτι τόσο φοβερό και τρομερό όπως "τα αγόρια έχουν πέος και τα κορίτσια έχουν αιδοίο", κινδυνεύεις να σε σύρουν στα δικαστήρια και να σε κατηγορήσουν ότι
υποκινείς το μίσος και τον ρατσισμό !
Με ένα τέτοιο σύνθημα κυκλοφορούσε ένα λεωφορείο μιας καθολικής συντηρητικής οργάνωσης στους δρόμους της Μαδρίτης και οι Αρχές διέταξαν την ακινητοποίησή του και επείγουσα έρευνα για να διαπιστωθεί αν η καμπάνια της οργάνωσης αποτελεί... "έγκλημα μίσους". 

To πιο ανησυχητικό είναι πως βουλευτές από όλα τα κόμματα (ακόμη και το δεξιό "Λαϊκό Κόμμα") καταδίκασαν, μετά βδελυγμίας, το "ρατσιστικό" σύνθημα ενώ οι μόνοι που διαμαρτυρήθηκαν για τις ενέργειες των Αρχών και υπερασπίστηκαν την ελευθερία του λόγου ήταν ,όλα και όλα, 20 μέλη της οργάνωσης, που μαζεύτηκαν έξω από το Δημαρχείο της Μαδρίτης.
Το'χουμε ξαναπεί : ο "πολιτισμικός μαρξισμός" της "πολιτικής ορθότητας" καμιά σχέση δεν έχει με την ελευθερία της επιλογής, αλλά μόνο με την επιβολή της "προοδευτικής" κοσμοθεωρίας και την φίμωση όσων τολμούν να διαφωνούν μαζί της. Ο νέος φασισμός είναι εδώ, έχει "προοδευτικό" προσωπείο και χρησιμοποιεί ως πρόσχημα την προστασία των μειονοτήτων.

ΕΔΩ
ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html