Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Ο υπουργός 'Αμυνας θα είναι στην τελετή με φουστανέλα και τσαρούχια; Θα έρθει πάλι με το ''πρωθυπουργικό αεροπλάνο'';



 Π. Καμμένος στην τελετή στον Λευκό Οίκο γιά 25η Μαρτίου, 5.000 δολ. ''το κεφάλι'' οι προσκλήσεις
Η καθιερωμένη τελετή θα γίνει Παρασκευή 24 Μαρτίου. Την ελληνική κυβέρνηση και το σάπιο κράτος διαφθοράς- διαπλοκής (που θα παραμένει σε λιτότητα, εξαιτίας άχρηστων κομμάτων και πολιτικών, γιά τα επόμενα 20-30 χρόνια και βάλε), θα εκπροσωπήσει ο υπουργός 'Αμυνας Π. Καμμένος. Ο υπουργός, δεν θα έχει ιδιαίτερη συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Μόνο χειραψία, γιά την φωτογραφία, μετά τις ομιλίες, τις οποίες ο υπουργός και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, θα παρακολουθήσει ως θεατής.
Στην τελετή, συγκεντρώνονται περίπου 300 κατά πλειοψηφία νεόπλουτοι Αμερικανοί ελληνικής καταγωγής, ευτυχώς χωρίς φουστανέλες και -ειδικά- τσαρούχια. Στην τελετή, βγάζει έναν λόγο ο αρχιεπίσκοπος, ως ''ηγέτης της Ομογένειας'', έναν λόγο ο πρόεδρος των ΗΠΑ και μετά χειραψίες πρόεδρου με ''επιφανείς παράγοντες-ψώνια τη Ομογένειας''. Πριν, μεζεδάκια, ''πηγαδάκια'' και ''ώπα''. Στην τελετή ''σκοτώνονται'' γιά να βρεθούν (γιά φωτογραφία) και ''ψώνια'', 'Ελληνες πολιτικοί, γιά να ''πουλήσουν μούρη'' στην Ελλάδα. Οι προσκλήσεις δίνονται (δωρεάν φυσικά) με κατάλογους, βασικά της Αρχιεπισκοπής (μόνιμα ανακατεμένος ο π. Αλεξ. Καρλούτσος). Μοιράζονται σε ψευτο-λομπίστες και λοιπά ''λαμόγια', που τις ''πουλάνε'' 5.000 δολ. και πάνω, σε ''ψώνια'', νεόπλουτους Ελληνοαμερικανούς.
'Οπως συνηθίζεται, μετά τα 10 δευτερόλεπτα της χειραψίας Τραμπ-Καμμένου, παρουσία Ομογενών, θα υπάρξουν τα γνωστά δημοσιεύματα στην Ελλάδα, ότι ο υπουργός ενημέρωσε τον πρόεδρο γιά τα θέματα: Αιγαίου, Κυπριακό, ασφάλεια στην ανατ. Μεσόγειο, Μεταναστευτικό και βάλε.

καλαμι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html