Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ!!
ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΑΙΡΕΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ !!

Το άρθρο 3 του συντάγματος περί της θρησκείας των Ελλήνων είναι ενα  κείμενο αοριστολογίας και έρχεται σε αντίθεση με  άλλα άρθρα του συντάγματος αυτά τα περί ανεξιθρησκίας και της λογοκρισίας!!Αναφέρει την  
ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ θρησκεία ως επικρατούσα αλλά  δεν αναφέρει τις συνθήκες επικράτησή της !!Ότι  επικράτησε δια σφαγών των προγόνων μας 'η έγινε κανένα δημοψήφισμα και ψηφίστηκε ;!!
2ον)Στην αρχή το άρθρο μιλάει για σχέσεις πολιτείας εκκλησίας και όχι για σχέσεις εκκλησίας και Έλληνα πολίτη  πράγμα που το  κάνει στο άρθρο για τα δικαιώματα του, προστατεύοντας του τις όποιες θρησκευτικές του πεποιθήσεις!!
3ον)Ασκεί φασιστική λογοκρισία στα κείμενα της βίβλου και δεν αφήνει τον Έλληνα πολίτη να διαβάσει την βίβλο στην γλώσσα που κατανοεί!!
4ον) Πλαστογραφεί την ιστορία των Ελλήνων και τη καταγωγή τους αφού θεωρεί  ως αρχή γενεαλογίας του Έλληνα  την μεταχριστιανική περίοδο και αφαιρεί τελείως την προχριστιανική!!Και αυτό γίνεται δολίως γιατί θα όφειλε το σύνταγμα να αναγνωρίσει την Ελληνική θρησκεία  ως επικρατούσα  και όχι τον χριστιανισμό!!Όπως ξέρετε και όπως αναφέρουν όλες οι ιστορικές μαρτυρίες η ελληνική θρησκεία ήταν η ελεύθερη επιλογή των προγόνων μας πολλά χρόνια πριν την αιματηρή επιβολή του χριστιανισμού στην Ελλάδα!!

Επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού. Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδας, που γνωρίζει κεφαλή της τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, υπάρχει αναπόσπαστα ενωμένη δογματικά με τη Μεγάλη Εκκλησία της Κωνσταντινούπολης και με κάθε άλλη ομόδοξη Εκκλησία του Χριστού· τηρεί απαρασάλευτα, όπως εκείνες, τους ιερούς αποστολικούς και συνοδικούς κανόνες και τις ιερές παραδόσεις. Είναι αυτοκέφαλη, διοικείται από την Ιερά Σύνοδο των εν ενεργεία Αρχιερέων και από τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο που προέρχεται από αυτή και συγκροτείται όπως ορίζει ο Καταστατικός Χάρτης της Εκκλησίας, με τήρηση των διατάξεων του Πατριαρχικού Τόμου της κθ' (29) Ιουνίου 1850 και της Συνοδικής Πράξης της 4ης Σεπτεμβρίου 1928.

Το εκκλησιαστικό καθεστώς που υπάρχει σε ορισμένες περιοχές του Κράτους δεν αντίκειται στις διατάξεις της προηγούμενης παραγράφου.
Το κείμενο της Αγίας Γραφής τηρείται αναλλοίωτο. Η επίσημη μετάφρασή του σε άλλο γλωσσικό τύπο απαγορεύεται χωρίς την έγκριση της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ελλάδας και της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας στην Κωνσταντινούπολη.,,,

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html