Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Η ΛΑΘΟΣ ΓΑΛΟΥΧΗΣΗ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣΑνακοίνωση 330/23.4."2017"

Η ρωμέϊκη χώρα έχει αμέτρητες αιτίες να ντρέπεται, αν και οι σημαντικότερες είναι η απόλυτη πολιτισμική της κατάπτωση, το εφιαλτικά τεράστιο ποσοστό λειτουργικού αναλφαβητισμού, η πλήρης απουσία σεβασμού στoν δημόσιο χώρο και η πλήρης
απουσία αισθητικής. Και λέμε "να ντρέπεται", γιατί οι άνθρωποι στα σύγχρονα κράτη πρωτίστως γαλουχούνται μέσα από μία διαδικασία που λέγεται δημόσια εκπαίδευση, και σ' αυτήν ακριβώς την γαλούχηση είναι που κυριολεκτικά έχει αποτύχει απολύτως το ρωμέϊκο κράτος, αν και το ίδιο ομολογεί, με πάσα ειλικρίνεια, πως το μόνο που το ενδιαφέρει να πετύχει μέσω της δημόσιας εκπαίδευσής του, είναι να διαμορφώνει πιστούς ορθόδοξους χριστιανούς.

Το τελευταίο ανατριχιαστικό αποτέλεσμα αυτής της αποτυχίας, μιας αδικαιολόγητης αποτυχίας που έχει γκρεμίσει ανθρώπους σε μαύρες αβύσσους βαρβαρισμού, είναι το γκρέμισμα της προτομής της Θεάς Αθηνάς έξω από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για την ίδια μαρμάρινη προτομή, την οποία οι βάνδαλοι προ ετών είχαν συμβολικά "τυφλώσει" με μαύρη μπογιά.

Η ρωμέϊκη χώρα έχει καλλιεργήσει στα σχολεία της ατομισμό και βαρβαρότητα, και τώρα οι φυσιολογικοί άνθρωποι και οι δημόσιοι χώροι και πράγματα, υφίστανται τις άγριες συνέπειες. Κυρίως αυτά που σε άλλα, πολιτισμένα, σύγχρονα κράτη απολαμβάνουν σεβασμού, όπως οι προτομές, τα αγάλματα, τα μνημεία. Στην ρωμέϊκη χώρα, δεν ισχύει τίποτε από ό,τι ισχύει στις πολιτισμένες. Κακοποίηση και βανδαλισμός στα πάντα, από τον ανδριάντα του Ρήγα Φεραίου και του Κολοκοτρώνη μέχρι τους, αφημένους στην τύχη τους ανά την επικράτεια, αρχαίους Ναούς που δεν προσφέρονται για εισιτήριο.

Η μόνη λύση είναι αυτή η τώρα ρωμέϊκη χώρα, να ακούσει την κραυγή μας και να αλλάξει κατεπειγόντως κατεύθυνση. Να στραφεί προς το να εκπολιτισθεί. Πρώτο βήμα του οποίου είναι βεβαίως το να επανελληνισθεί.

http://ysee.gr/index.php?type=deltia_typou&f=330

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html