Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !! ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΙΤΙΣΣΑΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!Με μισή καρδιά σας γράφω τα νέα που μας ήρθαν,γιατί δεν ήθελα να γράψω για θλίψη και για πόνο, όμως επειδή  πολλοί απο σας μας ζητήσατε να μάθουμε περισσότερα για την εξέλιξη της κατάστασης του κοριτσιού, ρωτήσαμε κάποιους ανθρώπους που γνωρίζουμε
στην Αθήνα, οι οποίοι και ανταποκρίθηκαν άμεσα, γνωστοποιώντας μας την εξέλιξη του μοιραίου συμβάντος.
Μολονότι πέρασαν τόσες μέρες  απο την ανάρτηση που κάναμε ενημερώνοντας για το συμβάν, κανένα  απ΄τα τοπικά ΜΜΕ δεν έδειξε ενδιαφέρον να ενημερώσει για την τύχη του παιδιού που παλευει να κρατηθεί στην ζωή,  γράψω εγώ δύο λέξεις.

 Όπως ενημερωθήκαμε απο σύνδεσμο μας στην Αθήνα,  η κατάσταση της υγείας της Α.Π.Ν  είναι όχι και τόσο πολύ αισιόδοξη.
Κορυφαίοι γιατροί, και νοσηλευτές κάνουν ότι μπορούν  να την κρατήσουν στη ζωή.
Διότι τα τραύματα του κοριτσιού είναι σε κρίσιμα ζωτικά όργανα, και στο κεφάλι που είναι και το κύριο σημείο του χτυπήματος  ακόμη δεν αντέδρασε ,, η ζωή της κρατιέται με μηχανικά μέσα 😞,,,,  
Κουράγιο και δύναμη στους γονείς, ελπίδες, ευχές για το κορίτσι μας απο όλους, 

Αk:Την ειμαρμένη του ο άνθρωπος  ορίζει, αφού μπορεί να έχει την απόφαση των επιλογών του, και άρα καμία μοίρα δεν μπορεί να παρέμβει σε έκβαση μιας κακής η καλής εξέλιξης.
Αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα, εν αντιθέση με ότι μάθαμε απο τους προγόνους μας που πίστευαν περι του πεπρωμένου φυγής αδύνατον.
Αυτό που μπορεί να θεωρηθεί  δεδομένη και λογική απάντηση περι ειμαρμένης στους βίους μας, είναι η συγκυρίες, καλές η κακές ,η τύχη και η ατυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html