Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

Προσοχή! Αν δείτε αυτήν την κρεμάστρα σε δημόσιο αποχωρητήριο ,αποδυτήρια ή δωμάτιο ξενοδοχείου, φύγετε και ειδοποιήστε την αστυνομία

        Πρόκειται για το καλούδι  που βλέπετε στις φωτογραφίες και ο λόγος που προκαλεί ανησυχία είναι η κατακόρυφη αύξηση των πωλήσεών του, αλλά και ο εύκολος τρόπος απόκτησής του καθώς υπάρχει διαθέσιμο στο διαδίκτυο σε τιμή που ξεκινά από τα δέκα ευρώ.   Οι κρεμάστρες αυτές διαθέτουν μικροσκοπικές κάμερες που είναι ελάχιστα ορατές, αναφέρει το NBC.   


    
Συχνά πωλούνται ως συσκευές ασφαλείας για το σπίτι και τα άγκιστρα έχουν μικρές κουκκίδες στο πάνω μέρος που είναι στην πραγματικότητα ο φακός.   Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας για αυτές τις κρεμάστρες είναι δύο ώρες. Στη συνέχεια, μπορεί όποιος θέλει απλά να την αφαιρέσει, να πάρει το υλικό από το usb, να αλλάξει μπαταρία και να συνεχίσει να τη χρησιμοποιεί.   

Πέρυσι, η αστυνομία στη Φλόριντα προειδοποίησε για τις κάμερες μετά την εύρεση τους στα δημόσια αποχωρητήρια.  
 Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html