Κυριακή 16 Απριλίου 2017

ΕΡΑΝΟΣ γιά την ΜΥΡΤΩ, Βοστώνη... «'Εγκλημα και τιμωρία»



Δικαστής έβαλε τέλος στις κοροϊδίες -γιά 3 χρόνια- και στις απατεωνιές της ημιδιαλυμένης Ομοσπονδίας ''μόνιμων επιτήδειων'' Βοστώνης. Τα χρήματα του έρανου γιά Μυρτώ, θα δοθούν όλα στην δικαιούχο. Η Οργάνωση των μόνιμων απατεωνίσκων Βοστώνης, γιά 3 χρόνια, δεν έδινε τα χρήματα του έρανου, χρήματα της Ομογένειας, στην δικαιούχο, με προφανή σκοπό και στόχο, να τα ''κλέψει'' ή να τα ''χαρίσει'' (όπως είχε αποφασίσει) στον ''έμπορα'', αποτυχημένο μητροπολίτη Βοστώνης, Μεθόδιο. Αξιοσημείωτο: Στην δίκη, 14 Απριλίου '17, δεν εμφανίστηκε έστω ένας, από τους ευθυνόφοβους-θρασύδειλους απατεωνίσκους της Ομοσπονδίας. 'Οταν μία Οργάνωση δεν αποδίδει τα χρήματα έρανου, χρήματα της Ομογένειας, στην δικαιούχο και σύρεται-διασύρεται σε δικαστήριο γιά να πράξει το αυτονόητο, αντιλαμβάνεται οποιοσδήποτε ότι πρόκειται γιά Οργάνωση επιτήδειων απατεωνίσκων, επικίνδυνων γιά την Ομογένεια, που ντροπιάζει και εξευτελίζει τον Ελληνισμό στις ΗΠΑ. Η Οργάνωση αυτή, με την σύμπραξη του αποτυχημένου μητροπολίτη Μεθόδιου και του γεν. Προξενείου της Ελλάδας, θα κάνει και... παρέλαση (30 Απριλίου '17) γιά να... ''τιμήσει''(!!!) την εθνική μας επέτειο (25 Μαρτίου) ετεροχρονισμένα!!!... (Περισσότερα, σύντομα).
Σειρά έχει τώρα το νοσοκομείο Childrens Βοστώνης, γιά ''να βγούν στην φόρα'' και οι απάτες με χρήμα από Ελλάδα, μαζί και οι ''μίζες'' σε άτομα Βοστώνης και αλλού (ανακατεμένο και το ελληνικό γεν. Προξενείο), γιά νοσήλεια παιδιών από Ελλάδα (1.100+), την περίοδο 1987-2010.
Η δικαίωση γιά το ''ΚΑΛΑΜΙ'', που με την θυγατρική του ''Πρωϊνή'', αποκάλυψε την απάτη 2 Ιανουαρίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html