Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΨΑΡΙΑ ΑΠΟ ΟΘΩΜΑΝΟ ΜΟΙΡΑΖΕΙ Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ- ΗΧΗΤΙΚΟ


"Υπόθεση Παπαχρήστος"

Δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία ότι οι συνωμότες της εβραϊκης παράδοσης  πέτυχαν να βάλουν στα μυαλά του λαού ότι οι ίδιοι δεν είναι μέρος της παγκοσμιοποίησης που επιβλήθηκε
1650 χρόνια τώρα στην οικουμένη, και ότι πέρα από την διεθνιστική τους εμποροπανήγυρη, είναι "επικίνδυνα"  η αμαρτωλά.
Με άλλα λόγια προσπαθούν να μας πείσουν ότι πέρα απο το δογματικό  δημιούργημα  της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας είναι ο γκρεμός.
Στο μυαλό των σκεπτόμενων πολιτών όμως όλα αυτά φαντάζουν αστεία ανέκδοτα, αφού τελειώνοντας την ακρόαση των κατηχητιμάτων, κοιτούν δίπλα τους και αντικρίζουν  τον ίδιο  κόσμο, αυτόν τον θεοκρατούμενο φονταμενταλιστικά πλασμένο.
 Φτάνει  κανείς να αναλογιστεί ότι τα περισσότερα κράτη του πλανήτη είναι υπο  χριστιανική η   μουσουλμάνική καθοδήγηση, που και τα δυό μαζί υποκλίνονται φανατικά  στην Εβραϊκή κοσμοθεωρία.
Αυτό απο μόνο του οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η παγκοσμιοποίηση  που επικαλούνται οι δήθεν πατριώτες με τα μαύρα, είναι μέρος του ποιήματος, εξάλλου οι ίδιοι είναι μέρος της παγκοσμιοποίησης χωρίς μάλλον να το ξέρουν.

Ο παπαχρήστος.
Η προσωπικότητα  του παπαχρήστου μπορεί να χαρακτηριστεί αμφιλεγόμενη για τον πολύ απλό λόγο,   ο λόγος του  περι αγάπης και συναδελφοσύνης που κηρύττει στο ποίμνιο, αντικρούει με τον πραγματικό του ψυχισμό που αποκαλύπτεται μέσα απο την παρούσα ηχογράφηση.
Συγχρόνως συμβουλεύει τους πιστούς για σεμνότητα και απλότητα την στιγμή που κυκλοφορεί με πανάκριβο όχημα [μερσεντες].

Θα μπορούσε κάποιος να τον υπερασπιστεί λέγοντας ότι είναι φιλάνθρωπος που βοηθά  και ταΐζει άπορους, αλήθεια ποιος σώφρον θα μπορούσε να κατηγορήσει κάποιον που βοηθάει φτωχούς ;
Η αλήθεια είναι οτι ο παπαχρήστος κάνει μόνο την διανομή των τροφίμων που λαμβάνει ως βοήθημα της ενορίας απο τρίτους, οθωμανούς, χονδρέμπορους που θέλουν να ξεφορτωθούν τα κοντολήξημα τους   και άλλους που μπορεί να ξεπλύνουν μαύρο χρήμα, απο παράνομες δραστηριότητες, προσποιούμενοι τους καλούς ανθρώπους και χριστιανούς! η απο άλλες περιπτώσεις αληθινής φιλανθρωπίας.

Αξίζει λοιπόν να  παίρνει τα εύσημα ο   τίμιος διαχειριστής  ιερέας; μάλλον όχι θα έλεγα διότι, ποτέ  δεν έβγαλε απο το δικό του βαλάντιο να δώσει, και αν έβγαλε θα έπρεπε να έχει και καμιά δεκαριά μάρτυρες.
Ταυτόχρονα μας έχουν γνωστοποιηθεί  καταγγελίες για φασίζουσες  νοοτροπίες και επιλεκτικές διακονίες , φασίζουσα μπορεί να χαρακτηριστεί άρνηση βοήθειας σε πτωχό λόγο εθνικότητας, παράλληλα επιλεκτική θεωρείτε η πράξη όταν διαχωρίζεις τους πεινασμένους η φτωχούς σε ενορίες , και διώχνεις ανθρώπους κατεστραμμένους λόγο εξάρτησης τους απο ναρκωτικά.
Για τις πιο πάνω αναφορές ξέρει ο ίδιος πολύ καλά τι γράφω,,,,
Για όσους δεν ξέρουν για το ποιόν  του καλού και φιλάνθρωπου ιερέα της παλιάς πόλης αξίζει να γνωρίζουν ότι , πριν γίνει παπάς ήταν μάλλον μια μη  ευχάριστη προσωπικότητα που θα συναντούσαν   , υπήρξε δε και πυγμάχος, που έβγαινε "νοκ αούτ" στους αγώνες και τα παράτησε!

Πέρα απο όσα ανάφερα στο κείμενο, μετά την ακρόαση της ηχογράφησης ο καθένας μπορεί να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα και τον φιλάνθρωπο ιερέα της παλιάς πόλης Ρόδου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html