Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙ ΣΩΡΡΑ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΩΝ ΚΑΙ ΡΩΜΈΪΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

 

Με μια οργισμένη ανακοίνωση με τίτλο «Αρκετά πια με την καπηλεία και τον χλευασμό της θρησκείας μας», το Ύπατο Συμβούλιο Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ), ο φορέας που εκπροσωπεί την Ελληνική Εθνική Θρησκεία και έχει καταθέσει την αίτηση για αναγνώρισή της από την ελληνική Πολιτεία, εξαπολύει ολομέτωπη επίθεση στον Αρτέμη Σώρρα.
Από τα βέλη του ΥΣΕΕ δεν ξεφεύγουν και οι «γελοίοι «δημοσιογράφοι», από εκείνους που αναφέρονται σε «θαυματουργές εικόνες», «άγια φώτα» και άλλα ανάλογα», οι οποίοι «χλευάζουν την Ελληνική Εθνική Θρησκεία, δήθεν προς αντιμετώπιση του ιδιότυπου φαινομένου του «ομολογιούχου» Σώρρα».

Διαβάστε τη σκληρή ανακοίνωση των Ελλήνων Εθνικών:

Με αφορμή την υπόθεση του «δισεκατομμυριούχου» «ομολογιούχου» Σώρρα, ο οποίος «ορκίζει» τους οπαδούς του παρωδώντας τον Θεό Δία αντί να τους ορκίζει στον Παϊσιο ή σε οποιαδήποτε άλλη «αγία» φιγούρα της ημεδαπής Ορθοδοξίας, οι ρωμιοί νόμισαν φαίνεται πως βρήκαν μία ακόμα καλή ευκαιρία να πετροβολήσουν αυτό που κατ’εξοχήν τους κάνει να αισθάνονται άβολα στον τόπο που έχουν καταπατήσει, δηλαδή το θεμέλιο του ελληνικού εθνισμού και της πραγματικής ελληνικής ταυτότητας, την Ελληνική Εθνική Θρησκεία.

Γελοίοι «δημοσιογράφοι», από εκείνους που αναφέρονται σε «θαυματουργές εικόνες», «άγια φώτα» και άλλα ανάλογα, από εκείνους που ρίχνουν σάλια καταγής κάθε φορά που δουλικά συνομιλούν με εκπροσώπους της ασύδοτης και αλαζονικής Εκκλησίας, κοροϊδεύουν τώρα γεμάτοι μίσος τα σεβάσματα των Ελλήνων και χλευάζουν την Ελληνική Εθνική Θρησκεία, δήθεν προς αντιμετώπιση του ιδιότυπου φαινομένου του «ομολογιούχου» Σώρρα.

Η εθνική μας Θρησκεία διαπομπεύεται δηλαδή κανονικότατα από το «κίνημα» του εν λόγω κυρίου και από τους υποτιθέμενους αντιπάλους του, που ωστόσο ευθύνονται απολύτως για την επί δεκαετίες συναισθηματοκρατία, απλοϊκισμό, αποβλάκωση κι εκτρέλλανση αυτού του ευάλωτου και λειτουργικά αναλφάβητου λαού. Για «ξένον αχυρώνα» μιλάει η παροιμία. Για συνειδητή επίθεση στον πραγματικό Ελληνισμό και στα σεβάσματά του, λέμε εμείς.

Γίνεται πλέον ολοένα και πιο φανερό το γιατί το ρωμέϊκο κράτος αρνείται έως τώρα, κόντρα στην ίδια του την νομοθεσία, να αναγνωρίσει την Εθνική Θρησκεία μας. Για να μπορεί να ασελγεί ο καθένας ελεύθερα και ακαταδίωκτα εναντίον της, από παπάδες και παπαδοδημοσιογράφους μέχρι αυτόκλητους παρωδούς των Θεών μας που αναφέρονται σε «Ελλάνιους», εξωγήϊνους, «σαυροειδείς», «απολλώνια» τεχνολογία, αστρόπλοια, κ.λπ. κ.λπ.

Εμείς όμως θα υπερασπιστούμε τα σεβάσματά μας μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Και καλά θα κάνει το ρωμέϊκο κράτος να αναγνωρίσει, έστω και καθυστερημένα, στο εφετείο, την ιστορικά συνεχή και παραδεδομένη Εθνική Θρησκεία μας. Ή θα της παράσχει επιτέλους όλα τα συλλογικά δικαιώματά της, ή θα βρεθεί στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να μάχεται απροκάλυπτα τον πραγματικό Ελληνισμό.

Τα ψέμματα τελειώνουν. Για όλους.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ (Υ.Σ.Ε.Ε.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html