Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Ο εχθρός έχει προ πολλού νικηθεί




Ο λόγος που συνεχίζουν να στέκουν στα βάθρα τους, είναι γιατί.. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!

Οι άνθρωποι που δίνουν κάθε Τετάρτη μάχη για τις κατασχέσεις -αν αφαιρέσεις τους απανταχού παρόντες, σαν τις πούτσες, καπελωτές-, οι υπόλοιποι, η πλειοψηφία αυτών που δίνουν τις μάχες είναι κάτι ανθρωπάκια σαν τον γείτονά σου. Που τον βλέπεις και λες «μμμμ κοίτα τον Έλληνα, επίπεδο, μωρέ καλά του κάνουνε και τον γαμάνε».
Αυτός λοιπόν, ο απλός άνθρωπος ΕΧΕΙ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ!!! που στα δικά σου μάτια ο εχθρός (ο ίδιος εχθρός που το ανθρωπάκι νίκησε) φαντάζει γίγαντας!

Αυτά τα ανθρωπάκια έχουν καταφέρει να κάνουν τους συμβολαιογράφους να σηκώσουν τα χέρια, να παραδοθούν, και να υπακούν τις εντολές τους, καθώς επίσης ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ να πασχίζει, να ασχολείται να βρει τρόπο, καινούριο τρόπο, για να πάρει τα σπίτια τους. Και μέχρι να τον βρει η κυβέρνηση ΚΑΘΕΤΑΙ! στέκει, παγωτό!!

Τα ανθρωπάκια το έκαναν αυτό, ο κόσμος που τον θεωρείς άβουλο, δεν ξέρει, και νομίζεις ότι πρέπει κάποιος άλλος (πχ εσύ) να του υποδείξει ποιο είναι το σωστό!

Το πρόβλημα ποιο είναι; Αυτός ο άνθρωπος που δίνει τη μάχη, που για την δώσει υπερέβη ΚΑΘΕ ΦΟΒΟ ΤΟΥ!!!!!! παλεύει αφ εαυτού, χωρίς στήριξη, ρισκάρει τη σύλληψη, θα σηκώσει και το τίμημα αν χάσει, κατάφερε το ανυπέρβλητο!!!! κάτι που αν ο ίδιος το σκεφτεί θα πει δεν γίνεται!!!! κατάφερε να πατήσει όλους τους φόβους του (έχει παιδιά κι αυτός έτσι; υποχρεώσεις, δεν είναι σαν τους μκο εθελοντές «όπου γης και πατρίς και άλλοι να με ταΐζουν», έχει οικογένεια που εξαρτάται από αυτόν) ρισκάρει την φυλάκιση, ΑΝΤΕΧΕΙ να σηκώσει ΚΑΙ την ευθύνη αλλά ΚΑΙ το τίμημα ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ (δεν θα πάει στη φυλακή αντί αυτού ο καπελωτής αν γίνουν συλλήψεις, ο ίδιος θα μπει. Καθώς επίσης και, το δικό του σπίτι θα πάρουν, δεν θα πει ο καπελωτής πάρτε το δικό μου αντί το δικού του), αυτός λοιπόν που τα κάνει όλα αυτά, που έχει καταφέρει όλα αυτά, τι πιστεύει; Ότι τους χρειάζεται (την κυβέρνηση), ότι αυτοί κρατάνε τη ζωή του στα χέρια τους (ο εχθρός), ότι έχουν όλη τη δύναμη να τον νικήσουν, ότι τελικά αυτοί θα νικήσουν, ότι θα βρεθεί στον δρόμο, ότι θα είναι η ντροπή της οικογένειάς του, ότι δεν κατάφερε να την στηρίξει, ότι είναι άχρηστος κλπ. κλπ. κλπ.

Αγόρι μου τα έβαλες με ολάκερο το θεριό και ΚΕΡΔΙΣΕΣ!!!! Σήκωσαν τα χέρια ψηλά και περιμένουν!!! Εσύ αποφάσισες, εσύ διέταξες, αυτοί παραδόθηκαν!!! Και μιλάμε για ολάκερο το θεριό, όλο το σινάφι σού παραδόθηκε!! Και οι δυνάστες ψάχνονται πώς θα το χειριστούν, και οι προδότες περιμένουν τις ευφυείς εναλλακτικές των εντολέων τους, και οι δυ (τα χέρια τους) παραδόθηκαν . Ολόκληρη την λερναία ύδρα την νίκησες, ψάχνει να βρει άλλον τρόπο, να βγάλει άλλα, νέα κεφάλια, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ!!!!!! κι εσύ τους θεωρείς φοβερό και τρομερό θεριό!! Μα ακόμα και να είναι φίλε μου ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΤΕΡΟ!!!!

Αυτός ο λαός, που ο καθένας μας ξεχωριστά ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΗΠΤΕΤΑΙ έχει νικήσει άπειρες φορές την λερναία ύδρα με τα εκατομμύρια κεφάλια. Κανονική ήττα, το έχουμε σκοτώσει το θεριό. Όσες φορές ρίξαμε την κυβέρνηση! Δεν πέφτουν από μόνοι τους ρε φίλε!!! Δεν ευχαριστούνται οι δυνάστες να εκπαιδεύουν νέα κουτάβια κάθε φορά!!! Δεν τους συμφέρει, χάνουν χρόνο!!! ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ!!! Ο τρόπος για να πέσει μια κυβέρνηση είναι Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ!!!!!! Εσύ κοιτάς μόνο το ότι υπογράφουν, και λες ηττήθηκα!!!!!! Μα μπορούν να υπογράψουν ό,τι θέλουν, με φρούρηση το κάνουν και κεκλεισμένων των θυρών, όχι μπροστά σου!!!! αν το έκαναν μπροστά σου θα έβλεπες αν θα μπορούσαν!!!! Το ότι υπογράφουν όμως τα κωλόχαρτα δεν σημαίνει ότι νίκησαν!!!! ΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΑΤΟΥΜΕ!!! Δεν μπορούν να τα εφαρμόσουν, γι’ αυτό πέφτουν!!!! Ποιος δεν τους αφήνει να τα εφαρμόσουν;;; Ο λαός! Με ποιον τρόπο; ΔΕΝ ΤΑ ΤΗΡΕΙ!!!! Αν εμείς δεν τα τηρήσουμε δεν γίνονται!!!

Αυτοί τώρα ετοιμάζουν εκλογές. Και να θυμάσαι ότι εξάντλησαν ό,τι υπήρχε και δεν υπήρχε για να κρατήσουν στην εξουσία τόσο. Αυτούς ειδικά τους έχουμε πολύ καιρό νικήσει. Κράτησαν τόσο, απλά γιατί -αυτή η κυβέρνηση, η σημερινή- θα εξαφανιστεί από τον χάρτη όταν πέσει. Δεν θα μπορούν να σταθούν. Θα πρέπει να φύγουν έξω.

Κοίτα όμως να δεις τι γίνεται ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ!!!!! Ότι τους έχουμε γαμήσει, ότι έχουμε τσακίσει δεκάδες φορές το τρομερό τέρας!! Δεν το ξέρουμε.

Άρα τι μένει; Ας το δούμε λογικά. Αυτοί θα ξαναβγάλουν νέα κεφάλια, με σκοπό φυσικά κάποια στιγμή να κλατάρουμε από τους «άσκοπους» αγώνες, από τις μάχες που «δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα», και τελικά να παραδοθούμε! (Αυτό θα κάνουν αυτοί, λογικό είναι έτσι; Κι εσύ στη θέση τους το ίδιο θα έκανες.) Θα βγάζουν κάθε φορά αυτόν που καίγεται και θα βάζουν άλλον, κοκ.

Και θα συνεχίζεται επ’ άπειρον (το σύμπαν δεν βιάζεται, για εμάς είναι πολυτέλεια ο χρόνος), μέχρις ότου ΕΙΤΕ εμείς κλατάρουμε και παραδοθούμε, ΕΙΤΕ εμείς καταλάβουμε τι πραγματικά γίνεται!!

Παρατηρείς κάτι, και στις δύο περιπτώσεις το ΕΜΕΙΣ ευθύνεται. Από εμάς εξαρτάται η έκβαση!!! Στο χέρι μας είναι ΟΛΟ!!!

Όταν ήμουν στον Άγνωστο και κατάλαβα ότι από τη μία θέλουν να δω ότι με γράφουν στ’ αρχίδια τους, ότι δεν με υπολογίζουν, και από την άλλη ότι δεν θέλουν να βλέπει ο κόσμος διαμαρτυρίες, μάντεψε τι έπαθα!!!! Ένιωσα ο αφέντης του σύμπαντος!!!! Απείρως δυνατότερή τους!!! Γιατί η έκβαση ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΜΟΥ!!!! Για το τι τελικά θα γινόταν ΕΓΩ ΜΟΝΟ ήμουν υπεύθυνη!!! το μόνο που έπαιζε ρόλο ήταν πόσο θα άντεχα!!! Ο λόγος που έχω πάρει από κάθε αγώνα όλη τη δύναμη είναι το ότι βλέπω τι πραγματικά συμβαίνει.

Ε, μέχρι να το δούμε όλοι θα συνεχίζεται ο ορυμαγδός…. Αλλά δεν θα σου φταίει μετά το σύμπαν μάνα μου….. Ε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html