Κυριακή 21 Μαΐου 2017

ΑΣΦΥΚΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΟΣ ΣΕ ΡΟΔΙΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΗΜΑ ΑΝΤΙ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ !



Όπως πληροφορηθήκαμε απο ανθρώπους που γνωρίζουν την "πιάτσα" όπως και τα παιγνίδια στο τουριστικό καθεστώς που επικρατεί για αρκετά χρόνια στα μέρη μας, την διακίνηση των επισκεπτών έχουν αναλάβει αρκετά σινάφια που κάποιοι τους
αποκαλούν αδίστακτους μαφιόζους.

Ποιο αναλυτικά, τα σινάφια των μιζαδόρων  αποτελούνται απο ανθρώπους των τουριστικών γραφείων που δρουν απαρατήρητα και ανενόχλητα, διότι νομικά δεν διαπράττουν κάποιο ποινικό αδίκημα , αφού δεν καταγγέλλονται επώνυμα.

Αυτά λοιπόν τα αρπαχτικά μιζαδόροι που δρουν σιωπηλά κι' ανενόχλητα, πολλές φορές  αν βρουν  αδύνατο η χρεωμένο κρίκο μπορούν να του πάρουν και τα σώβρακα! υπο την απειλή ακυρώσεων κρατήσεων κατεβάζουν τις τιμές σε εξευτελιστικά  επίπεδα, και ο άλλος να λέει ευχαριστώ και δόξα το θεό.

Όπως σας ανάφερα πιο πάνω αυτοί οι αδίστακτοι εγκληματίες στην Ελλάδα της κρίσης βρήκαν πρόσφορο έδαφος δράσης. και κάνουν οτι θέλουν,  όχι όμως πάντα!
Γιατί υπάρχουν και οι μη διαχειρίσιμοι για αυτούς,  ντόπιοι  ξενοδόχοι που δεν πατούν την μπανανόφλουδα και μπορούν να προγραμματιστούν με τις κρατήσεις όπως αυτοί θέλουν, αυτό σημαίνει οτι μπορούν απο μόνοι τους να οργανωθούν με τις δικές τους δυνάμεις.
Και ενώ βρισκόμαστε απιόντος του μηνός Μαϊου  τα ξενοδοχεία μας υπολειτουργούν, όμως ειναι γεμάτα των   συμφερόντων τους.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πολλοί Ρόδιοι ξενοδόχοι που δεν ανέχονται τους ευρωπαίους  δολοπλόκους  αεριτζήδες μιζαδόρους.
Πολλοί συμπολίτες μας λαμβάνουν υπόψιν τους αριθμούς και τους αδιαφόρετους τουρίστες που κυκλοφορούν στους δρόμους χωρίς να ξοδεύουν, με τα βραχιολάκια τους και φύγαμε! 
Καλοδεχούμενοι και αυτοί δεν λέμε αλλά δεν αποτελούν το ζητούμενο.,. 
Επίσης πρέπει να αναφέρω πως τα ξενοδοχεία τους δεν λειτουργούν με βραχιολάκι αλλά μόνο με πρωινό και σε άλλες περιπτώσεις με βραδινό ,δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα καταστήματα εκτός ξενοδοχείου να δουλέψουν και αυτά, σημειωτέων οτι πριν την καταστροφική έλευση του all inclusive όλοι οι εμπλεκόμενοι με το τουριστικό προϊον ήταν χαρούμενοι,τώρα,,,,;;

Για οποιαδήποτε πληροφορία, για τον λόγο οτι δεν μπορούμε να γράψουμε δημόσια ονόματα και καταστάσεις ,είμαστε στην διάθεση των αρχών να βοηθήσουμε με πληροφορίες, επικοινωνήστε στο εμειλ eleusios@gmail.com για το καλό.

σχετικό θέμα :https://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2017/05/2017.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html