Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Ο Χημικός ευνουχισμός και η θανατική ποινή είναι αναγκαιότητα πλέον σήμερα.


Καθημερινά διαβάζοντας ειδήσεις σοκάρεσαι, η εφευρετικότητα των εγκληματιών είναι τόσο μεγάλη που ξεπερνάει κάθε φαντασία. Παρόλα τα στραβά του συστήματος μπορούμε να πούμε ότι δουλεύει αλλά δουλεύει υπερ των εγκληματιών. Η αστυνομία

συλλαμβάνει, η δικαιοσύνη με τεράστιες καθυστερήσεις δικάζει, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι κάνουν ότι μπορούν, οι οποίοι να σκεφτείτε ότι έχουν φτάσει σε τέτοια σημεία αυτοθυσίας που επιτρέπουν την λειτουργία γκουρμέ ρεστοράν εντός των φυλακών. Επίσης τα επαρχιακά καταστήματα διαθέτουν και υπερ πολυτελή στούντιο και μπανγκαλόους επιπλωμένα, εξοπλισμένα με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, μέχρι και home cinema έχουν υπό την ιδιοκτησία των ίδιων βεβαίως βεβαίως  των σωφρονιστικών υπαλλήλων . 

Κατά πληροφορίες μας ολόκληρες πτέρυγες είναι άδειες μετά τα ευεργετήματα του νόμου Παρασκευόπουλου. Οι εγκληματίες απο την μια πόρτα μπαίνουν, κάθονται μέσα για λίγο για τα επιμορφωτικά σεμινάρια και τις νέες μεθόδους, και από την άλλη βγαίνουν. Σερφάροντας στο διαδίκτυο διαβάσαμε τα εξής: 
α) Κατηγορίες κατά Ρέστη για σεξουαλική κακοποίηση
οι ορθοσκοπήσεις του ιδιωτικού νοσοκομείου δεν απεικόνιζαν τη βλάβη που πραγματικά υπέστη, από ξύλινο όργανο, γιατί ο ηθικός αυτουργός και αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης –όπως φέρεται σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα–, Βίκτωρ Ρέστης, είχε φροντίσει να εξαφανίσει τα αποδεικτικά στοιχεία, φροντίζοντας οι εξετάσεις που εμφάνιζαν παραβιάσεις του ορθού να αντικατασταθούν με τις ορθοσκοπήσεις ανέπαφων ασθενών.

Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Παρασκήνιο που κυκλοφόρησε  το Σάββατο 27/05


Συμμορίες αλά Σικάγο
β) Η πρόσφατη στυγερή δολοφονία του Βασίλη Γρίβα φαίνεται πως άνοιξε τον ασκό του Αιόλου στον Πειραιά...
για τον πόλεμο επικράτησης μεταξύ των ομάδων προστασίας (μπράβων) με έπαθλο το "φιλέτο" των μαγαζιών της πόλης.


Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά του Πειραιά άλλαξε με διαδικασίες εξπρές...προσωπικό φύλαξης μετά τη δολοφονία του Βασίλη Γρίβα.
Επιπλέον μια προκλητική εμφάνιση τεσσάρων εύσωμων φουσκωτών σε καταστήματα στην "Τρούμπα" και το Πασαλιμάνι ως επίδειξη δύναμης απέναντι στους ανταγωνιστές τους προμηνύει ότι ο Πειραιάς δεν θα αργήσει να εξελιχθεί σε πεδίο μάχης για την επικράτηση και κυριαρχία των νονών της νύχτας...


Τέρατα μεγαλώνουν παιδιά

γ) Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την κακοποίηση της 15χρονης από τον πατέρα της
Τον δρόμο για την φυλακή πήρε ο 55χρονος πατέρας για την κακοποίηση της 15χρονης κόρης του στα Χανιά Ο 55χρονος πέρασε σήμερα το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου για να απολογηθεί για τα όσα του καταλογίζουν, με τον εισαγγελέα και τον ανακριτή να αποφασίζουν την προφυλάκισή του.

Κατά την απολογία του ο 55χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος για τα όσα έχει κάνει ενώ ισχυρίστηκε ότι όλη του η συμπεριφορά είναι αποτέλεσμα ψυχιατρικών προβλημάτων που πιθανότατα έχει. Γι’ αυτό και ο ίδιος ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο.


Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σοκάρουν. Σύμφωνα με το cretapost, ο 55χρονος κακοποιούσε βάναυσα την κόρη του αφού την έδενε με χειροπέδες στο καλοριφέρ του σπιτιού τους και την έδερνε με πλάστη ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ξέσπαγε πάνω της τα νεύρα του πατώντας την στον λαιμό!

Παράλληλα, είχε γεμίσει όλο το σπίτι με κάμερες ώστε να μπορεί να παρακολουθεί τις κινήσεις της κόρης του όταν εκείνος έλειπε από το σπίτι. Τραγική φιγούρα σε όλο αυτό ήταν και η μητέρα της 15χρονης και σύζυγος του αδίστακτου πατέρα η οποία φοβόταν να πάει να μιλήσει στους αστυνομικούς.


δ) Φρίκη και αποτροπιασμός: 85χρονος πλήρωνε ανήλικο και ασελγούσε πάνω στο αθώο του κορμάκι

Ο δράστης φέρεται να ασελγούσε σε βάρος του ανήλικου κατ' εξακολούθηση Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε έναν 85χρονο, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου, κατ' εξακολούθηση.

Θύμα του, σημειώνει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, είναι ένα 14χρονο αγόρι, το οποίο ο δράστης γνώρισε όταν πήγε να του πει τα κάλαντα τον περασμένο χειμώνα.

Η υπόθεση έφτασε στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ύστερα από καταγγελίες γειτόνων του 85χρονου στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και ακολούθησε η σύλληψή του. Οι εις βάρος του αποδιδόμενες πράξεις τελέστηκαν από τον περασμένο Φεβρουάριο και μετά, ενώ, σύμφωνα με τη δικογραφία, ο κατηγορούμενος ως δράστης φέρεται να έδινε κάθε φορά «χαρτζιλίκι», από 5 έως 10 ευρώ, στον ανήλικο.

Στην αρχαία Ελλάδα φυλακές δεν υπήρχαν, υπήρχε “ περάστε σας παρακαλώ για τα περαιτέρω” , υπήρχε η εξορία, ο θάνατος κλπ κλπ. Παροιμιώδες της οργανωμένης κοινωνίας των Ρωμαίων dura lex, sed lex (μτφρ: Σκληρός νόμος, αλλά νόμος). Το ζην κατά φύσιν το δεχτήκαμε στο ζην παρά φύσιν και από πολίτες γίναμε Ιδιώτες είμαστε άξιοι της μοίρας μας. http://www.aoristies.gr/2017/05/blog-post_27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html