Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Αυτά συμβαίνουν ΜΟΝΟ με ΥΠΕΘΑ τον Καμμένο: Οι Τούρκοι ξέφυγαν τελείως,, δέσμευσαν και το αεροδρόμιο Ρόδου για άσκηση


 Επιστολή του πρέσβη μας στην Άγκυρα προς τις χώρες που έχουν κληθεί να την παρακολουθήσουν, τις καλεί μην το κάνουν

Σε μία ακόμη απίστευτη ενέργεια προχώρησαν οι τούρκοι που δέσμευσαν για την άσκηση Ντενίζ Γκορντού, όχι μόνο μέρος του εθνικού εναέριου χώρου αλλά και της τερματικής περιοχής του
Διεθνούς Αερολιμένα Ρόδου.  
 Όπως αναφέρει το militaire.gr, μετά από αυτή την ενέργεια, ο πρέσβης της Ελλάδας στην Άγκυρα Κυριάκος Λουκάκης με επιστολή του στις χώρες που έχουν κληθεί να παρακολουθήσουν την τελική φάση της άσκησης Ντενίζ Γκορντου, τις καλεί να μην στείλουν εκπροσώπους τους, γιατί “η άσκηση η οποία διεξάγεται από τις τουρκικές αρχές Το γεγονός αυτό, πέραν το ότι παραβιάζει την Ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα, είναι αντίθετο στις σχέσεις καλής γειτονίας και θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια πτήσεων”.   Την επιστολή Λουκάκη αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα YENI SAFAK που γράφει:

“Η άσκηση  DENIZ KURDU η οποία διεξάγεται από το Πολεμικό Ναυτικό στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο ανησύχησε τους Έλληνες. Ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Άγκυρα Κυριάκος Λουκάκης έστειλε επιστολή στις συμμετέχουσες χώρες προτρέποντας τις να μην συμμετέχουν.  
 Ειδικότερα ο Έλληνας Πρέσβης έστειλε επιστολές στις χώρες που έχουν προσκληθεί να στείλουν παρατηρητές στην τελική φάση της άσκησης την 22/5, λέγοντας ότι “η άσκηση η οποία διεξάγεται από τις τουρκικές αρχές περιλαμβάνει μέρος του ΕΕΧ και της τερματικής περιοχής του Διεθνούς Αερολιμένα Ρόδου. Το γεγονός αυτό, πέραν το ότι παραβιάζει την Ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα, είναι αντίθετο στις σχέσεις καλής γειτονίας και θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια πτήσεων”.
ΚΑΜΜΕΝΕ ΨΩΦΑ ΚΑΚΟΘΑΝΑΤΑ !!

   Πηγή: www.militaire.gr
 Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html