Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ 2.700 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ! ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ !!
ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΣΤΑ ΚΟΛΥΜΠΙΑ ΑΝΑΛΑΒΕ  ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ  ΠΡΑΣΊΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ! 

 Για μια υπέροχη ημέρα θα σας γράψω σήμερα στο δημαρχείο Ρόδου, όπου όλα κυλούσαν ομαλά και άνετα, στον αυτόματο πιλότο που λέμε,,,

Στις φωτογραφίες με σημερινή ημερομηνία που ανεβάσαμε
φαίνεται να γίνονται κάποιες εργασίες υλοτομίας και καλλωπισμού  σε πεζοδρόμιο σε κεντρικό δρόμο των Κολυμπίων, έξω απο το ξενοδοχείο Ειρήνη πάλλας θα μπορούσε κανείς να πει τι μπορεί να τρέχει λάθος,; αυτό που τρέχει λάθος είναι ότι το συνεργείο δεν είναι του δήμου αλλά ενός ευπατρίδη Ξενοδόχου  Α.Χ που δεν μπορεί να βλέπει τον τόπο του να κακοφημίζεται.

Την ίδια στιγμή 400 εργάτες στα συνεργεία του δήμου δεν έχουν φυσική ροή και συνέχεια,, για ποιόν λόγο συμβαίνει αυτό , μπορεί να καταλάβει κανείς πολύ εύκολα.
 Οσο για τον δήμαρχο που αρέσκεται να μοιράζει επαίνους και διακρίσεις, γυρνώντας απο εκδήλωση σε εκδήλωση δεν υπάρχουν λόγια .
Τελικά είμαστε άξιοι για τις επιλογές μας και τελείωσε το θέμα.
Κάθε δρόμος και καημός καθε γωνιά και δάκρυ τα Κολύμπια, σκουπίδια, ακλάδευτα δέντρα, έλλειψη φωτισμού και πεζοδρομίων, σπασμένοι κάδοι απορριμμάτων, ανεγκέφαλη σηματοδότηση των οδών,   πλαισιώνουν την αντιτουριστική εικόνα μιας περιοχής,,φυσικής μοναδικότητας  που αυτο καταστρέφουν επι χρόνια οι ιθύνοντες πολιτικοί και άλλοι μασκαράδες της τοπικής αυτοδιοίκησης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html