Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Βίντεο – σοκ! Λεωφορείο πέφτει με φόρα πάνω σε πεζό! Απίστευτη η αντίδραση του

Η κάμερα ασφαλείας ενός καταστήματος κατέγραψε τη στιγμή κατά την οποία ένα διώροφο λεωφορείο πέφτει πάνω σε έναν άνδρα που περπατάει αμέριμνος στον δρόμο και τον εκτινάσσει πολλά μέτρα μακρυά. Το περιστατικό είχε μια απίστευτη εξέλιξη…

Ο άνδρας που σύμφωνα με το BBC λέγεται Simon Smith φαίνεται να περπατάει στο δρόμο χωρίς να έχει αντιληφθεί το παραμικρό. Πίσω του εμφανίζεται ένα διώροφο λεωφορείο του οποίου ο οδηγός έχει χάσει τον έλεγχο.
Το λεωφορείο “παίρνει” ανοιχτή στροφή, ο οδηγός δεν μπορεί να αποφύγει τον άνδρα. Ο Simon Smith αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει κλάσματα του δευτερολέπτου πριν το βαρύ όχημα πέσει πάνω του. Στρέφει το κεφάλι του, αλλά σχεδόν ταυτόχρονα το λεωφορείο τον χτυπάει στην πλάτη και κυριολεκτικά τον εκτοξεύει…
Το απίστευτο είναι ότι ο άνδρας αμέσως σηκώνεται από το πεζοδρόμιο όπου έχει καταλήξει και βρίσκει καταφύγιο στην είσοδο μιας παμπ… Όπως έγινε γνωστό δεν υπέστη παρά κάποιες μελανιές από το χτύπημα…Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html