Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΣΗ !ΧΘΕΣ ΟΙ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΕΛΛΗΝΩΝ "ΑΓΙΟ" ΤΥΧΩΝ


Ο συνωμότης εγκληματίας δολοφόνος  άγιος της ορθοδοξιας Τύχων

Ο Τύχων αυτός ο φανατικός Ανθέλληνας (αργότερα οι χριστιανοί τον έκαναν ...άγιο) απομάκρυνε με την βια τους Έλληνες από την Εθνική τους θρησκεία!!Στον ναό της θεάς Αρτέμιδας στην Αμαθούντα της Κύπρου υπήρχε η ιέρεια της Άρτεμης (βλέπετε οι
πρόγονοί μας τιμούσαν την γυναίκα) με το όνομα Μυριαναθουσαν που σύμφωνα με τον χριστιανικό μύθο εξύβρισε τον Τύχων!!

Τότε αυτός με την "δύναμη του Ιησού" πήρε ένα μαστίγιο και την έσπασε στον ξύλο και αυτή αυτόματα έγινε ...χριστιανή με το όνομα Ευήθεια!!Το τόσο διαφωτιστικό αυτό κείμενο το παραθέτω για να καταλάβετε το μίσος των χριστιανών για τους Έλληνες και την χριστιανική απάτη!!Αυτόν το ανθέλληνα και παρανοϊκό γιορτάζουν σήμερα οι χριστιανοί!!

Την εποχή εκείνη όποιος κατέστρεφε περισσότερα έργα τέχνης των προγόνων μας και όποιος σκότωνε περισσότερους Εθνικούς τον κάνανε .."Άγιο" ,ένας από αυτούς ήταν και ο ανθέλληνας Τύχων!! Ο άγιος Τύχων καταγόταν από την αρχαία πόλη της Κύπρου Αμαθούντα και έζησε τον 4ο αιώνα μ. Χ.Όπως βλέπετε Ιουδαιοχριστιανοί ακόμα και τον 4ο αιώνα υπήρχαν Έλληνες που πίστευαν στην Εθνική τους Θρησκεία!!

 Το να ήσουν Έλλην τους πρώτους δώδεκα αιώνες του χριστιανισμού ήταν σαν να ήσουν Μανιχαιστης τον μεσαίωνα 'η κομμουνιστής σ' ένα φασιστικό κράτος!!Απέναντι σε ποιον κίνδυνο όρθωσε ο χριστιανισμός το φράγμα του σκοταδισμού,αν όχι στο Ελληνικό πνεύμα??
Και τι άλλο είναι ο χριστιανισμός, παρα ο ιουδαϊσμός που βρίσκει την ευκαιρία να υλοποιήσει την θανάσιμη εμπάθεια του και να διασφαλιστεί από τον κίνδυνο που αποτελεί πάντα γι'αυτόν η Ελληνική παιδεία ,επιβάλλοντας την αστυνομοκρατία του πνεύματος!!
Ήταν μια αμαρτία μια προσβολή της ίδιας της ζωής ,της χριστιανικής φυσικά όχι μόνο να είσαι Έλλην αλλά και το να θυμάσαι τις προγονικές σου ρίζες!!!Κατά την βάπτιση στο απεταξασο τον σατανά που δεν είναι άλλος κατά του χριστιανούς ο Έλληνας "ειδωλολάτρης"πρέπει ο βαπτιζόμενος Έλληνας ν'απαντήσει έξι φορές απεταξαμην!!
Μια ακόμη μαρτυρία τέλος είναι του Κοσμά του Αιτωλού που λέει επί λέξη ,αδελφοί μου έμαθα πως με την χάριν του κυρίου μας Ιησού Χριστού και θεού δεν είσθε Έλληνες ,δεν είσθε ασεβείς αιρετικοί,άθεοι,αλλά είσθε ορθόδοξοι ....χριστιανοί!!Τα συμπεράσματα δικά σας!!!Απολλώνιος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html