Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ" ΣΤΑ ΚΟΛΥΜΠΙΑ ΡΟΔΟΥ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ


Αυτό το θέμα δημοσιεύθηκε πριν 4 χρόνια απο το  μπλόγκ μας για να ευαισθητοποιήσουμε τους ιθύνοντες,, μάταια όμως γιατί κανείς τους δεν ασχολήθηκε.
Αυτός ο ναός των προγόνων μας μαζί με κάποια άλλα σημεία στην
περιοχή των Κολυμπίων ΕΔΩ και ΕΔΩ αποτελούν μνημεία για όλους τους Έλληνες, τα οποία αν δεν προστατευτούν στην εποχή μας θα εξαφανιστούν απο τις μέλλουσες γενεές Ελλήνων και θα φέρουμε και εμείς  ευθύνη, που τους βλέπαμε στα μάτια και μετά κοιτούσαμε στο πάτωμα!!
Αυτό το μοναδικό μνημείο που είναι εντελώς άγνωστο στο ευρύ κοινό,καταστρέφεται αβοήθητο από της καιρικές συνθήκες λόγο
ότι είναι ασκέπαστο και παραμελημένο από τους  υπευθύνους.


ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΙΑΤΗΡΗΜΕΝΟ ΨΗΦΙΔΩΤΟ  !!   ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΑΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ.



Οι ρίζες μας ζητούν νερό και δεν τους δίνουμε ,γιατί κύριοι του υπουργείου τόσα χρονια δεν προστατέψατε την πολιτιστική μας κληρονομιά? τι σας σταματούσε? μήπως οι εβραιόδουλοι μισέλληνες και πράκτορες του δόγματος της ανατολίας?
  Ντροπή ρε έμποροι, που θέλετε να αποκαλείστε και Έλληνες !!!
 Δεν περίσσευε κανένα κονδύλι από την Ευρώπη για τον αρχαίο πολιτισμό των προγόνων σας ? που μονο σε δεξιώσεις και ζωοπανηγύρεις τα τρώγατε τόσα χρόνια ,!!!!






Για την ιστορία: Ο παρόντας ναός καταπατήθηκε κάποια περίοδο ,μάλλον επι Ιπποτοκτρατίας ,απο κάποιους αγνώμονες και έστησαν ένα ξωκλήσι της αγίας Μαρίνας.




























Αυτό το πολιτιστικό μνημείο που θα έπρεπε να είναι επισκέψιμο απο τουρίστες, γιατί δεν υπάρχει σε κανένα τουριστικό οδηγό,,,γιατί;



Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ !!!
ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ !!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html